Andi Moisescu a crescut fără tată. „La un moment dat o să-i ierți plecarea și o să-l uiți de tot!” Drama juratului de la „Românii au talent”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 11:29

Când apare pe micile ecrane, Andi Moisescu (50 de ani) are mai mereu zâmbetul pe buze.

De-a lungul anilor, a arătat publicului telespectator că este o fire caldă, optimistă, deschisă către nou și necunoscut, un tip pus pe șotii când se ivește ocazia și gata să sară în ajutor când situația o cere.

De aici se trage și popularitatea pe care a dobândit-o în atâția ani de televiziune.

Andi Moisescu a crescut fără tată. "La un moment dat o să-i ierți plecarea și o să-l uiți de tot!" Drama juratului de la "Românii au talent"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Andi Moisescu, părăsit de tată în copilărie

Dar cum nu există povești de viață fără aspecte mai delicate sau dureroase, și Andi Moisescu are o dramă din copilărie, despre care nu vorbește foarte des.

„Este o situație tristă!”

Andi Moisescu s-a născut în București și are un frate mai mic, Tudor. La scurt timp după venirea pe lume a mezinului, tatăl lor, un fost regizor de film, a părăsit familia, lăsând toate grijile în seama mamei. Vedeta de la Pro TV a vorbit în trecut despre acest episod traumatizant din viața lui. Jurnalistul a fost afectat de-a lungul anilor de lipsa părintelui, dar spune că nu i-a judecat niciodată decizia.

Citeşte şi: Olivia Steer și Andi Moisescu, fotografie rară împreună. Care crede prezentatorul TV că este secretul relației lor de aproape 20 de ani

“Orice copil resimte lipsa unui părinte. Este o situație tristă, din păcate. Nu vreau să judec pe nimeni, fiecare face cum îl taie capul.” – a mărturisit vedeta de televiziune, într-un interviu pentru Adevărul, acum ceva vreme.

Andi Moisescu a mai dezvăluit că au fost câteva încercări de a-și găsi părintele, dar toate au eșuat. Plecarea bărbatului din viața familiei Moisescu a fost definitivă. Vedeta de la Pro TV a renunțat complet la ideea că-și va mai putea găsi vreodată tatăl.

„Am pierdut noţiunea de tată”

Citeşte şi: Andi Moisescu și Olivia Steer, apariție rară în public. Cum s-au afișat cei doi

“Nici nu am avut cum să ţin legătura cu el. Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă.

Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată. Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea.” – a adăugat juratul de le “Românii au talent”.

„La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie!”

El l-a iertat, l-a uitat și și-a concentrat toată atenția asupra familiei lui. Lipsa tatălui l-a determinat și motivat să-și ia rolul de părinte mai în serios și să le ofere celor doi copii pe care îi are cu Olivia Steer o viață cât mai frumoasă.

Citeşte şi: Ce făcea Andi Moisescu înainte să devină celebru: „Câștigam bani buni atunci!”

“La un moment dat o să-i ierţi plecarea şi o să-l uiţi de tot. E singura soluţie. Pe mine, dacă vrei, m-a motivat să privesc cu mult mai multă seriozitate rolul meu de tată pentru copiii mei. Să fiu ceea ce el n-a putut să fie. Din punctul ăsta de vedere, cred că este un mare câştig atât pentru mine, cât şi copiii mei.

Nu judec oamenii, mi se pare că fiecare om poate să facă ce vrea el cu viaţa lui. Sigur, asta înseamnă că are dreptul să nu-şi asume nişte responsabilităţi pe care ar fi trebuit. Atunci când faci un copil, ar trebui să fie conştienţi că îşi asumă o mare responsabiltate, pentru că au o viaţă pe mână.” – a mai spus el, potrivit aceleiași surse.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!