Anca Țurcașiu se pregătește să devină bunică. Ce părere are despre nora ei

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva zile, pe 29 aprilie, fiul Ancăi Țurcașiu (52 de ani), Radu (23 de ani) s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse.

Aleasa inimii lui Radu, Andreea, profesează ca asistent universitar și a făcut-o pe Anca Țurcașiu o soacră mare extrem de mândră. Artista a publicat în mediul online un mesaj prin care și-a declarat fericirea de a-și vedea băiatul legându-și oficial destinul cu aleasa inimii lui.

De azi, am oficial doi copii! Sunt foarte fericită.  O iubire mare, mare!!!

Și știu că totul va fi bine, că vă iubiți foarte mult, că vă completați minunat și că fiecare zi din viața voastră e o sărbătoare! Așa să rămâneți mereu! Vă iubesc enorm!!! Andreea, Radu, m-ați făcut o mamă extrem de mândră!!! –  a transmis Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Îndrăgita artistă spune că o consideră pe Andreea drept copilul ei, este mândră de ea și bucuroasă că fiul ei a ales-o să-i fie soție și a declarat că nu se va amesteca în povestea lor de dragoste dacă nu este cazul. Anca Țurcașiu promite să fie o soacră modernă, gata să-i susțină pe Radu și Andreea atunci când îi vor cere acest lucru. În plus, Anca este nerăbdătoare să devină bunică.

Anca Țurcașiu se pregătește să devină bunică. Ce părere are despre nora ei

M-am bucurat sincer pentru un asemenea eveniment. Viața îți aduce și asemenea momente. Acum sunt soacră mare. Va veni vremea în care voi și bunică și de ce nu, chiar și străbunică, dacă voi atinge un anume prag.

În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.

Citeşte şi: Cum s-au îmbrăcat vedetele la Gala MET 2022

Citeşte şi: Radu Vâlcan, dezvăluiri despre noul sezon Insula Iubirii. Emisiunea va marca și o premieră

Citeşte şi: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează? Ce decizie a luat creatorul de modă

Citeşte şi: Andreea Marin, aspru criticată de Iulia Albu

Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica.

Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă – a precizat Anca Țurcașiu, potrivit playtech.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!