Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A divorțează: „Am fost căsătoriți 10 ani”

De Unica.ro, pe

Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A, va divorța de soțul ei, după zece ani de căsnicie. Vedeta a făcut primele declarații despre despărțire.

Anca Neacșu și soțul ei, turcul Serkan Yaman, divorțează după zece ani de căsătorie. Artista a mărturisit că au decis de comun acord să se despartă.

Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat, a spus Anca Neacșu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Cum și-a descoperit Andreea Bănică diastaza. Simptomele care au făcut-o să meargă la medic

Anca Neacșu, fosta membră a trupei A.S.I.A divorțează: „Am fost căsătoriți 10 ani”

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la un eveniment din Capitală. Cum s-a îmbrăcat impresara

Părinții Andreei Tonciu divorțează. „Menajera mi-a distrus familia”

Ce preț au noii pantofi sport semnați Balenciaga. Tenișii au un aspect complet bizar

Anca Neacșu: „Culpa este comună”

Fosta membră a trupei A.S.I.A a mai dezvăluit că și-ar fi dorit să facă ea publică vestea, nu să se afle din presă. Aceasta a mai spus că după ce se va întoarce din Moldova, acolo unde va susține mai multe concerte, va da mai multe detalii despre divorț.

Culpă este comună. Asta e, a durat 10 ani. Nu aș fi vrut să se afle încă, aș fi preferat să anunț eu despărțirea. Trebuie să mă liniștesc puțin, acum sunt chiar pe punctul să plec într-un weekend lung, cu concerte, în Moldova. Când voi reveni, după ce mă voi liniști, voi explica ce s-a întâmplata dezvăluit artista în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Anca Neacșu și soțul ei s-au cunoscut în Turcia. La vremea aceea, omul de afaceri turc era căsătorit și avea un copil.

Ne-am cunoscut în Turcia la o petrecere, s-a băgat în seamă cu mine, m-am lăsat greu așa în general, în viața. A urmat să ne scriem mesaje, e-mailuri, pentru că eram la distanță.

A urmat un an de pauză, dar am reluat, a venit în România cu inelul. Eu nu eram de acord, nu m-am gândit. El era însurat, mi-a zis după vreo săptămână, are un copil. Omul chiar era nefericit. Eu îmi începusem cariera solo, eram bine, a mărturisit artista în urmă cu ceva timp la o emisiune TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!