Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2019, este însărcinată a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 ianuarie 2020, 09:11
Anca Bucur este însărcinată pentru a doua oară. Câștigătoarea titlului Miss Fitness Universe 2019 pentru a șasea oară va deveni, din nou, mămică.

Anca Bucur, instructor de fitness și aerobic și sportiv de performanță, va împlini în luna iulie vârsta de 33 de ani și se poate declara o femeie fericită și împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Antrenoarea a anunțat că este însărcinată în emisiunea lui Cătălin Măruță, povestind că Rares, fiul său, abia așteaptă să aibă un frățior sau o surioară: “Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine”, – a declarat Anca Bucur în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Anca Bucur a făcut ulterior și o postare pe pagina sa de Facebook în care a anunțat vestea că va deveni mămică a doua oară: “Bucuria și binecuvântarea de a fi mamă pentru a doua oară. Eu și Dragoș suntem extrem de fericiți de aceasta veste și de minunea ce vrea sa vină în viața noastră la sfârșit de Iulie 2020, iar Rareș cu siguranța va fi fratele cel mare, protector și bun.” – a scris Anca Bucur pe contul său de Facebook.

Anca Bucur este căsătorită din anul 2014 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta avand loc în mare secret, în Las Vegas.

Anca Bucur, Miss Fitness Universe 2019, este însărcinată a doua oară

Vezi mai multe imagini cu Anca Bucur, Dragoș Ionescu și Rareș în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!