Anamaria Prodan, secretul unei siluete perfecte la aproape 50 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 aprilie 2022, 17:16

La 49 de ani, Anamaria Prodan se poate lăuda cu o formă fizică de excepție. Impresara a avut în trecut câteva probleme cu greutatea, dar și-a reintrat rapid în formă, iar acum impresionează printr-un fizic fără cusur. Anamaria Prodan dezvăluia, în urmă cu ceva timp, cum a reușit să dea jos 12 kilograme și cum se menține la greutatea pe care o are acum. Fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan are un program regulat de antrenamente fizice și este foarte atentă la alimentație.

Am slăbit 12 kilograme. Am mers la sală și am ajuns la forma care m-a consacrat, forma sexy. Pe mine nu mă macină niciodată nimic, întotdeauna îmi rezolv problemele simplu și frumos – a dezvăluit Anamaria Prodan la gsp.ro

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a mai spus că nu numai dieta echilibrată și antrenamentul fizic o ajută să se mențină într-o formă de zile mari, dar și tratamentele de înfrumusețare la care apelează ori de câte ori are ocazia.

Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat.

Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea – a spus Prodan, potrivit Click.ro.

Citeşte şi: Ce se află acum în locul în care a murit Răzvan Ciobanu

Citeşte şi: Elena Băsescu, pe drumurile înzăpezite de munte cu cizme Chanel de 2000 de euro

Citeşte şi: Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital. Cum se simte actorul

Anamaria Prodan nu mai poate deveni mamă pe cale biologică

Impresara spunea în urmă cu câteva luni că și-ar dori să devină mamă pentru a patra oară pe cale biologică, însă nu mai poate. Anamaria Prodan are două fete din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu – Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). Cu Laurențiu Reghecampf (45 de ani), Anamaria mai are un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 de ani).

Anamaria Prodan, secretul unei siluete perfecte la aproape 50 de ani

Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r. – un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele (n.r. –  Rebecca și Sarah să devină mame), o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet – spunea Prodan, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!