Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Copilul Ana nu înțelegea!” Ce i s-a întâmplat impresarei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 noiembrie 2022, 16:24

Anamaria Prodan (49 de ani) a fost invitată în podcastul „În oglindă”, moderat de Mihai Ghiță, și a povestit acolo cum a fost copilăria ei de la Dăbuleni.

Impresara a fost crescută de bunica ei până la 7 ani, deoarece părinții ei erau extrem de ocupați. Anamaria Prodan s-a născut în București, însă după două săptămâni, a luat-o bunica în grija ei.

Anamaria Prodan, crescută de bunici: „Mama era deja vedetă, avea concerte, n-avea timp”

De la două săptămâni am plecat din București. M-am născut în București, dar m-a luat bunica și a decis să mă crească ea. A zis că părinții mei sunt tineri și nu știu ei să mă crească. Iar mama era deja vedetă, avea concerte, n-avea timp. Mama s-a enervat. Au venit la Dăbuleni, au stat cu mine o vreme, apoi la două luni iar m-au luat la București. Apoi s-a supărat bunica și iar m-a dus la Dăbuleni. De la 6 luni, am rămas la Dăbuleni – și-a început Anamaria Prodan povestirea.

Nu știu dacă mamei i-a fost greu [fără mine la București] pentru că eu am trăit viața mamei mele copie la indigo. Cred că i-a fost greu. Că și mie îmi este când plec de acasă, dar știu că mă duc să muncesc să le ofer copiilor totul. Mama era plecată non-stop, prin țară și străinătate. O vedeam o lună pe an.

În rest era în turnee. Sărbători nu existau pentru că ea cânta – avea concert de Revelion, de Crăciun, de Paște. Foarte ciudat să crești așa. În mintea mea de copil clar o puneam la zid, adolescentă fiind, i-am reproșat. A zâmbit și mi-a spus că atunci când am să mă maturizez, am să înțeleg. Pentru că în viață nu poți avea totul – a mai spus Anamaria Prodan.

Citește și: Reacția Anamariei Prodan când a aflat că Laurențiu Reghecampf a cerut instanței să nu-i mai poarte numele. „Astea sunt prostii!”

O tânără și-a tatuat-o pe picior pe Anamaria Prodan în haine de măicuță, cu un pumn de dolari în mână. Cum a reacționat impresara

„Copilul Ana de la Dăbuleni nu înțelegea!”

Lipsa părinților a fost dificilă pentru impresară, iar ea a fost nevoită să se obișnuiască să crească în felul în care a crescut.

Copilul Ana de la Dăbuleni nu înțelegea. Dar obișnuința e o a doua natură [a omului]. Stiam că mama este vedetă, știam că toată lumea tremura când auzea numele Prodan, tremuram și eu cu ei. Bunica îmi zicea că mama și tata sunt la muncă, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că părinții o vizitau o dată la două săptămâni, în zilele de duminică. Veneau la prânz, iar după câteva ore plecau. Impresara a mărturisit că nu-și cunoștea cu adevărat părinții, pentru că universul ei erau bunica și copiii din sat.

Sora vedetei a fost crescută de părinții lor, Anamaria Prodan fiind mai mare decât ea cu 8 ani. Impresara a mai precizat că nu a deranjat-o faptul că nu a fost crescută de părinți timp de 7 ani, iar sora ei s-a bucurat de grija lor de la naștere.

Ciudat, a mai spus Anamaria Prodan, era să trăiască ea cu mama și cu tatăl ei și nu faptul că sora ei trăia la București cu ei, iar ea era la țară. După vârsta de 8 ani, Anamaria Prodan s-a mutat definitiv în București, unde a venit și bunica ei, fără de care nu putea sta.

Foto – Instagram / Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!