Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Da, îl iubesc”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) și Laurențiu Reghecampf (46 de ani) s-au separat în vara anului 2021, după 13 ani de mariaj. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, antrenorul a răspuns pentru prima dată mai multor declarații făcute de impresară în decursul ultimelor luni. Ulterior interviului oferit de Laurențiu, Anamaria a făcut noi declarații.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Da, îl iubesc”

„Noi, cei de acasă, familia, nu am crezut nicio clipă că el va cădea. Asta este tipologia omului slab, a bărbatului slab, care a fost ținut pe linia de plutire de mine toată viața, de Anamaria Prodan, căci el așa m-a cunoscut, chiar dacă eram fostă Dumitrescu, după numele soțului. Eu numele nu mi-l schimb”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate la „Acces Direct”.

În podcastul „Acasă la Măruță”, Laurențiu a declarat că, în prezent, numele impresarei este Anamaria Reghecampf, că atunci când a cunoscut-o avea numele Dumitrescu și că niciodată nu a avut numele Prodan, ci Tănase, după tatăl ei, Prodan fiind numele de fată al mamei sale, interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Da, îl iubesc”

„De multe ori am auzit-o: «O să-i pun numele lui Bebe Prodan!». Pe tine nici nu te cheamă Prodan, în primul rând”, a explicat antrenorul.

„Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu, după căsătoria cu Tiberiu Dumitrescu. Ionela Tănase o chema pe mama ei, Tănase numele soțului. Prodan nu știu de unde a venit, probabil numele de fată al Ionelei. «Pe tine te cheamă Tănase», i-am spus. Tatăl ei era Tănase. O cheamă Anamaria Reghecampf acum”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Întrebat dacă Anamaria va păstra numele Reghecampf, Laurențiu a completat: „Nu, nu vrea. Ea vrea Prodan. Și-l pune. Mâine vine cu certificatul de naștere 3D. Doar dacă m-ar ruga Bebe, aș fi de acord să păstreze numele Reghecampf, dar nu cred că este cazul”.

„Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf. Dar nu iubesc tot ce vede astăzi toată România. Am pus pe Instagram o factură cu un ceas pe care l-a vândut pe un sfert din bani. Astăzi, ceasul ăla valorează triplu… E normal, într-o familie, să faci transferuri direct din conturile familiei tale în contul amantei, care în următoarele 10 minute te înjură că i-ai dat prea puțin… Cum să ne mai uităm la tine în casă? Tu să fii prins ca ultimul om de pe stradă, să nu ții cont că ai un nume de apărat, o demnitate… Să te înregistreze lumea beat peste tot”, a mai declarat Anamaria Prodan, tot la „Acces Direct”.

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze la un moment dat lui Bebe. Indiferent cum aș fi, sunt tată lui. Cum ar fi să vin să spun ce făcea Anamaria, pentru că știu și eu. Na, din 15 ani de zile știu multe lucruri. Dar cum să vorbesc eu vreodată despre Ana. Aș fi cel mai fericit om din lume (n.red.: dacă Anamaria ar forma un nou cuplu), probabil atunci se va potoli”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!