Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: „A fost ca un roller coaster”

Ultimul update Marți, 08 februarie 2022, 12:10

Amalia (45 de ani) și Ilie Năstase (75 de ani) au fost căsătoriți timp de 6 ani, din 2004 până în 2010. Fostul cuplu are împreună două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Din 2010, Amalia formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu (41 de ani) alături de care, în 2015, a devenit mama celui de-al treilea copil al ei, un fiu, Toma (6 ani).

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: „A fost ca un roller coaster”

„Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost, la vremea respectivă, o decizie foarte grea, având copii. Nu era vorba numai despre mine. (…) Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii. În schimb, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău. O viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase în podcastul „3+1 cu Otniela”, găzduit de Otniela Sandu.

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: „A fost ca un roller coaster”

„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!». Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea”, mai povestea Amalia Năstase în 2021, în podcastul găzduit de Mihai Petre.

„La câțiva ani după divorț, am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: «Doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț». După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere”, a completat atunci.

Amalia și Ilie s-au cunoscut în timpul unui concert Sting. „În joburile mele de făcut sampling cu țigări l-am întâlnit pe Ilie. Eram la concert la Sting și m-am dus la toată lumea. (…) De aici el a cerut numărul meu pe acolo. (…) A durat vreo 2 ani până când am și fost împreună. Pentru mine a fost o schimbare majoră, știi, să plec din Rahova (n.red.: unde a locuit până la 22 de ani)”, a mai povestit în podcastul „Mihai Petre Show”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Amalia Năstase, dezvăluiri din viața de cuplu. Amalia și soțul ei au aniversat 5 ani de mariaj

Amalia Năstase a rămas repetentă. „M-am simțit foarte rușinată”

Amalia Năstase a publicat o fotografie rară alături de familia ei

„Nu neapărat de statut financiar, cât de oamenii pe care îi întâlneam cu el. Întâlneam niște oameni la care n-aș fi visat niciodată să ajung și vedeam cât de normali sunt și cât de frumos se poartă cu mine. Mă simțeam nimeni barat. Complexată nu”, a continuat.

„Nu mi-a fost rușine cu mine sau că sunt săracă și alții sunt bogați. Dar eram umilă. (…) În România mă simțeam de rahat, pentru că lumea ținea să mă pună la punct. Am crezut, atunci când am divorțat, că nu o să mai vorbească nimeni cu mine. Eram absolut convinsă că, din secunda în care divorțez, nimeni nu va mai vorbi cu mine. (…) De-abia după am început să-mi fac relații de business, să profesez”, a încheiat.

Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu s-au căsătorit în Las Vegas

Amalia a publicat primele imagini de la nunta ei cu Răzvan după trei ani de la ceremonie, mai precis în august 2019. „Nu știe presa că eu sunt recăsătorită, pentru că nu am anunțat. Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este și verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost și fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi niște acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriți, dar fiecare cu numele lui”, declara Amalia Năstase în trecut.

„Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai demult”, mai spunea.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!