Alina Vîlcu, trucuri de reamenajare a casei pentru Neti Sandu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 iulie 2021, 15:40

Depozitarea lucrurilor în locuință este o provocare pentru oricine. Indiferent că locuim la casă sau într-un apartament, avem nevoie de spații cu ajutorul cărora să ne putem organiza lucrurile. Dar cum facem asta și, totuși, să avem o locuință care să arate bine, fără să pară totul înghesuit sau dezordonat?

Neti Sandu a apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alina Vîlcu, pentru a primi câteva sfaturi de cum își poate depozita, eficient, lucrurile în casă și, astfel, să economisească spațiul:

„Am venit să profit de un sfat profesionist și să o întreb pe Alina ceva care s-ar putea să vă intereseze și pe voi. Nu știu dacă sunteți chiar în situația mea, dar sigur aveți ceva acasă pe care nu știți cum să-l distribuiți, să-l depozitați”, a spus Neti Sandu.

Alina Vîlcu, trucuri de reamenajare a casei pentru Neti Sandu

Citeşte şi: EXCLUSIV! Andreea Ibacka a explicat de ce alege să nască prin cezariană: „Cezariana nu este calea ușoară”

Citeşte şi: Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

Citeşte şi: Kim Kardashian, despre probleme sale cu psoriazisul: „Am învăţat să trăiesc cu el”

Citeşte şi: Detalii noi despre abuzul la care a fost supusă Britney Spears de tatăl ei: „Draga mea, ești grasă.”

„În primul rând, ce trebuie să faci este să maximizezi spațiul pe verticală – de jos până în tavan – depozitări. La bucătărie, sunt niște sisteme care se cheamă jolly. Sunt niște corpuri înalte, de sus până jos, în interior se găsesc grătare metalice pe care le depozitezi cum dorești. Avantajul este că în momentul în care îl deschizi, prin lateral, vezi tot ce ai depozitat acolo. Trebuie să identificăm zonele unde putem avea extra zone de depozitare. Gândiți-vă că zonele de la partea superioară a încăperilor sunt destul de neexploatate…”, a explicat Alina Vîlcu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!