Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

De Unica.ro, pe

Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au împreună trei copii, un fiu și două fiice, Alexandru (5 ani), Melissa (2 ani) și Iris (1 an). Copiii perechii au fost recent într-o vacanță de o săptămână la munte.

Deși ar fi trebuit să se relaxeze știind că cei mici petrec timp în natură în Sinaia, prezentatoarea TV a fost în permanență îngrijorată din cauza unei ursoaice și a puiului ei, care și-au făcut culcușul în curtea pensiunii unde copiii ei erau cazați.

Alina Pușcaș și copiii ei

Invitată în platoul emisiunii Acces Direct, Alina a tras un semnal de alarmă. „Eu am venit tocmai pentru că nu mi se pare că este o glumă. Ok, partea bună este că nu s-a întâmplat nimic, pentru că ei erau baricadați în casă.

Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

Problema pe care eu mi-am pus-o a fost: «Ce sens mai are să mai meargă la munte?». Repet, casa nu era în vârf de munte, casa era la două străzi de centrul orașului Sinaia. I-am lăsat 6 zile acolo, în speranța că se va remedia situația.

Între timp, se pare că ursul și-a făcut culcușul chiar în curtea vilei, sub un balcon. Venea în permanență, zi sau noapte. Ne bazam cumva pe câini că vor auzi ceva și ne vor da un semnal de alarmă. Nu s-a întâmplat. Câinii nu au simțit prezența urșilor. Ursoaica și puiul stăteau numai pe terasă.

S-au jucat inclusiv în piscina gonflabilă pe care am pregătit-o pentru copii. Drept urmare, au stat 6 zile în casă. (…) Urșii atacă și animalele din gospodării. Sunt foarte mulți săteni care trăiesc doar din creșterea acestor animale. (…)

Nu există legi în acest sens. Dacă autoritățile sunt chemate, nu au ce să facă. Încearcă să sperie ursul. Este o problemă națională că defrișăm masiv. Urșii sunt prea mulți, asta este o altă problemă, că s-a permis înmulțirea lor excesivă”, a declarat Alina Pușcaș.

Citește și:

Alina Pușcaș și-a spart unul dintre dinții din față. Ce s-a întâmplat

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

Cu ce afecțiune se confruntă încă din adolescență Oana Matache, sora Deliei

Alina Pușcaș, nevoită să meargă la medic din cauza acestei afecțiuni

În mai 2021, Alina a dezvăluit că are niște reacții alergice agresive. „Sunt într-o situație destul de nasoală cu alergiile. Nu plâng, așa este reacția, destul de agresivă. (…) M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018-2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Ei bine, până în momentul de față au tot crescut în intensitate.

Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum, în timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță. Mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Bineînțeles că astfel am avut și primul atac de panică, nu știam cum se manifestă el.

Chiar și tusea asta este mulțumită alergiei. Cert este că toate astea se întâmplă după ce ieri am luat două antihistaminice, am folosit și spray nazal, picături de ochi, e deja mult mai complicat. (…)

Se pare că am nevoie de un tratament personalizat de o lună de zile. Este o listă destul de lungă de medicamente și seruri pe care le voi folosi. (…) Medicul mi-a spus că la mine alergia a ajuns la un cu totul alt nivel, chiar s-a speriat, să fiu sinceră.

Cu siguranță va începe să mă afecteze tot mai tare pe partea asta de inimă, urechi înfundate, tahicardie, și nu se poate rezolva cu antihistaminice”, a dezvăluit Alina Pușcaș în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!