Alina Pușcău, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu COVID-19: „Credeam că o să mor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 02 noiembrie 2021, 11:28

Alina Pușcău a trecut prin momente cumplite după ce a aflat că are COVID-19. Modelul a povestit că lupta ei cu virusul SARS-CoV-2 a fost una atât de grea, încât a fost convinsă că o va pierde.

Alina Pușcău (39 de ani) a luat virusul de la o prietenă care o vizitase acasă, la finalul lunii septembrie. A început să aibă simptome, dar s-a gândit că organismul ei va face față și nu a apelat la ajutorul medicilor timp de nouă zile. Apoi starea ei s-a agravat. Modelul de talie internațională a povestit într-un interviu pentru Kanal D prin ce momente de cumpănă a trecut din cauza bolii COVID-19, potrivit cancan.ro.

Alina Pușcău, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu COVID-19: „Credeam că o să mor”

Ce simptome a avut modelul din cauza bolii COVID-19

Seara am făcut febră, simțeam că îmi ard plămânii, simțeam o apăsare în piept, dureri de cap îngrozitoare, dureri de stomac. Mă ustura stomacul, îmi curgea sânge din nas, vărsam. Pur și simplu am avut tot felul de simptome în același timp și nu se opreau, era din ce în ce mai rău. Am zis „Ok, am COVID, o să îmi treacă”. Sunt o persoană puternică și dacă mă doare ceva nu mă plâng și rezist la durere. Și pur și simplu nouă zile am avut febră, dureri de cap, usturimi de stomac.

Norocul meu a fost că am putut să respir, a fost singura șansă de a trăi. Am avut noroc că nu am avut alte probleme de sănătate. În fiecare zi creștea durerea și am stat nouă zile fără să mănânc, mâncam câte o bucățică, pentru că am luat anitibiotic foarte puternic. Nu puteam să mă ridic din pat, mă țineam de ceva ca să mă duc la toaletă. A fost un coșmar pentru mine.

Alina Pușcău: Și mama credea că o să mor

Pentru că se simțea din ce în ce mai rău, Alina a decis să cheme ambulanța, dar a refuzat să meargă la spital, de teamă că o să moară acolo. Însă simptomele se agravau și până la urmă a apelat la ajutorul medicilor. Pentru că nu avea probleme de respirație, a primit perfuzii, apoi a fost lăsată să plece acasă.

Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai… Pentru că i-am spus că nu mai pot de dureri și nu mai vreau să fiu în durerea asta. Nici nu mai puteam să conștientizez ce se întâmplă cu mine. Mintea îți spune „De ce mai vrei să trăiesti?”. Nici nu credeam că o să mă mai trezesc vreodată din pat, așa de greu a fost. Eram o legumă. Am sunat la salvare din nou și am așteptat nouă ore să vină salvarea și nu mai puteam, a mai spus modelul.

Citește și: Alina Pușcău, declarații emoționante despre tatăl ei: „Trebuie să ierți”

Alina Pușcău pleacă definitiv din România și a stabilit data nunții! Va avea loc în Statele Unite

Alina Pușcău, mesaj curemurător după ce a fost confirmată cu COVID-19: „Îmi distruge viața. E așa de greu”

Alina Pușcău, prima imagine după ce s-a vindecat de COVID-19

Cu test negativ de COVID-19, simptomele erau tot mai grave

Chiar dacă testul COVID-19 a ieșit negativ, Alina Pușcău avea probleme de respirație tot mai accentuate.

La trei dimineața dormeam și din somn m-am trezit că nu mai puteam să respir. Atunci mi-am dat seama că nu mai am nicio șansă. Chiar și acum când respir, nu pot să respir foarte profund. Am intrat în panică rău de tot, am zis că viața mea se termină. Am încercat să respir profund.

Dacă eu nu mă trezeam, pe mine mă găseau în casă moartă. Poți să mori în somn. Eu am fost conștientă care este visul și care este realitatea și am început să respir profund. Am intrat în panică rău de tot, începusem să tremur. Am sunat la salvare, mi-au făcut testul COVID, nu mai aveam COVID, dar simptomele erau acolo și mai profunde.

M-au dus la Elias și nu mai erau locuri deloc. M-au băgat în camera de gardă și au adus toată aparatura, ca să poată să mă salveze. Eu trebuia să iau niște medicamente de plămâni, dar au greșit că nu mi-au dat medicamente de plămâni. A doua oară când m-am dus mi-au dat medicamente de plămâni, pentru că începuse să mi se oprească respirația.

Mă gândeam că nu am creat nicio familie, copii și chiar am și vorbit cu Dumnezeu, i-am spus că, dacă este timpul meu să plec, să plec, să nu mai stau în durerea asta. Mama credea că o să mor. Când am fost la ea mi-a spus „Eu nu credeam să o să trăiești”, a mai povestit modelul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!