Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal din cauza unui loc de parcare: „Am pretenția să își ceară scuze public”

De Unica.ro, pe

Alina Pușcaș și Irina Deleanu au intrat într-un conflict din cauza unui loc de parcare. Se pare că vedeta de televiziune a fost deranjată de faptul că fosta gimnastă a parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Cele două s-au intersectat într-o parcare, unde Alina Pușcaș a criticat-o dur pe Deleanu. Motivul a fost locul de parcare pe care a oprit mașina fosta gimnastă. Aceasta i-ar fi explicat lui Pușcaș că fetița ei are probleme de sănătate, însă nimic nu ar fi calmat-o pe prezentatoare.

În cadrul unui interviu, Irina Deleanu a susținut că avea dreptul să ocupe acel loc de parcare.

Alina Pușcaș și Irina Deleanu, scandal din cauza unui loc de parcare: „Am pretenția să își ceară scuze public”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Am fetița cu diabet și avem ca drepturi și acest permis de parcare, pe care îl folosesc când merg cu ea pentru că i se poate schimba starea, i se mai face rău când îi crește sau scade glicemia. Fii-mea se uita în dreapta și tocmai îmi spunea pe cine a văzut. Și fix când ne-am dat jos, ne-a strigat: „Să nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc”. Am rămas proastă, am întrebat-o ce problemă are și dacă a verificat”, a povestit președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică pentru Playtech.

Irina Deleanu vrea ca Alina Pușcaș să îi ceară scuze public

Acum, Deleanu vrea ca prezentatoarea de televiziune să îi ceară scuze în mod public.

„Lumea se uita la noi. M-am dus după ea și am întrebat-o dacă a văzut ce am pe parbriz. Ea mi-a răspuns: „Mă lăsați, că o văd în picioare bine, sănătoasă”. Că e o nesimțire să parchez pe acel loc. Am vrut să-i arăt ecusonul, ea îmi făcea poze la mașină. I-am spus că e o ignorantă total, că nu mă șateptam la această atitudine. La care mi-a răspuns că și dacă îl am, e al fetiței. Adică fetița conduce mașina. A plecat în trombă și bombănea”, a mai povestit fosta gimnastă.

„Am pretenția să își ceară scuze public. Pe mulți îi enervează și când văd mașina, un Mercedes, probabil că îi pe ea la fel. Ne dăm deontologice pe la tv, dar cum să atace așa un copil?”, a continuat ea.

Reacția Alinei Pușcaș

În urma afirmațiilor făcut de Deleanu, Alina Pușcaș a declarat că nu își dorește un scandal.

„Scandalurile nu sunt pe lista mea de priorități. E suficient să se uite cineva pe camerele de supraveghere din parcare să vadă cine pe cine a abuzat de fapt”, a precizat vedeta.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!