Alina Pușcaș, probleme grave din cauza implanturilor cu silicon

De alina puşcaş, floating, marire sani, silicoane, pe Ultimul update Miercuri, 03 iulie 2019, 12:37
Alina Pușcaș este o femeie frumoasă, celebră și acum se poate declara și pe deplin împlinită, având în vedere că în câteva luni va deveni mămică pentru a treia oară.

Alina Pușcaș, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că din dorința de a avea un bust mai generos, în urmă cu câțiva ani, a apelat la o implanturile cu silicon și a fost la un pas să treacă prin grave probleme de sănătate. Prezentatoarea de televiziune a făcut un apel către toate femeile care-și doresc să facă operație de mărire a sânilor să fie foarte atente ce medic își aleg: E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale,  să fie totul cu recomandare. Trebuie să cunoşti foarte bine doctorul. Dacă de la prima întâlnire ai senzaţia că te fuşereşte, mai bine mai încearcă să mergi la încă unul, pentru că sunt mulţi care fac asta”

La momentul respectiv, medicul era destul de mult în vizorul presei, adică îl vedeam prin reviste şi am zis că înseamnă că e bun.  Nu a fost chiar aşa. Şi pe mine m-a cam indus în eroare faptul că  mi-a spus că putem să facem şi subcutanat, fără să fie implantul sub muşchi. Şi iată că nu a fost chiar aşa. La mine prima varianta a fost subcutanată şi asta a fost problema.

S-a desfăcut operaţia, m-am dus, mi-a refăcut-o şi, după 3 ani şi jumătate în care era ok totul, mi-a apărut o pată movulie pe sân, pe interior, şi m-am dus două săptămâni la rând să verifice. Şi nici măcar el nu ştia ce e până când a început să exfolieze partea aceea şi a zis că se subţiază pielea, că trebuie să îl scoatem, că e nasol, că e clar că implantul este respins de corpul meu. Puteau să apară probleme de sănătate, dacă nu mă grăbeam cu operaţia”, – a declarat Alina Pușcaș, pentru spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!