Alina Eremia, declarații emoționante despre iubitul ei, Edi Barbu: „M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 10:51

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, formează un cuplu de 6 ani. Solista și Edi s-au cunoscut la sală. Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, Alina a vorbit despre relația ei cu Edi.

Alina Eremia, declarații emoționante despre iubitul ei, Edi Barbu: „M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc”

„Ne-am întâlnit la sală. A rămas una dintre pasiunile noastre comune. Noi ne știam, dar a durat până ne-am întâlnit în doi. Trei luni nu m-a abordat. A tras concluzia că nu o să răspund după ce a aflat că eram cântăreață. După trei luni și jumătate, am ieșit cu un grup de prieteni și după am ieșit doar noi”, a povestit Alina Eremia.

Alina Eremia, declarații emoționante despre iubitul ei, Edi Barbu: „M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc”

„La prima întâlnire am stat 12 ore de vorbă, nu se mai terminau subiectele. Pentru mine, cel mai important e să rezonez cu omul de lângă mine. Lui nu-i place să fie în lumina reflectoarelor. Până l-am convins să facem o copertă împreună a durat jumătate de an, cu insistențe. E un tip foarte în banca lui, lasă lucrurile să curgă natural. De aceea a părut așa firesc totul”, a continuat.

„Edi m-a ajutat foarte mult să fac față criticii. M-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Cumva, prin iubirea pe care mi-a acordat-o, m-a învățat să mă iubesc”, a mai spus Alina în lacrimi. „De vreo lună de zile sunt foarte emotivă. Nu pot să mă opresc. Și mi-am zis că nu vreau să plâng. (…) Probabil datorită felului în care m-a făcut să mă simt. Când te simți cea mai frumoasă, iubită, cea mai cea, te gândești: «poate e ceva de capul meu»”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV! Lucruri pe care nu le știe nimeni despre Alina Eremia

Alina Eremia, declarație romantică pentru iubitul ei, Edi Barbu

Cum arătau Alina Eremia și fratele său, Mircea, când erau copii

„Sufăr și de scenarită, un pic. Îmi făceam scenarii, iar dacă sunt repetitive, devin nocive. Nimeni nu e perfect, dar eu nu puteam să accept. În momentul în care vrei să fii perfect îți scapă lucrurile care te ajută să creezi magie, vulnerabilitatea, emoțiile autentice și nefiltrate, nici iubirea nu se mai manifestă în totalitate”, a adăugat.

Întrebată ce a învățat de la Edi, solista a completat: „Să mă iubesc pe mine, să mă ascult. M-a ajutat să fiu mai puternică și mai asumată, să mă redescopăr, iar artistic, dacă aveam anumite limitări, m-a ajutat să încerc, m-a încurajat, este un exemplu pentru mine. M-a încurajat să risc și să nu renunț. Mi-a dat libertatea de a fi așa cum sunt”.

„El m-a cerut cumva așa, tatona subiectul. Și s-a aprins în mine o chestie, că sunt prea tânără, că nu sunt pregătită, era pragul mental. Și i-am spus că nu sunt pregătită”, a mai povestit artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!