Alexandru Salaman, „Șopârlă” din fosta trupă Animal X, divorțează după șase ani de căsnicie

De Unica.ro, pe

Alexandru Salaman (39 de ani), fost membru al trupei Animal X, poreclit “Șopârlă” și soția sa, Monica, de profesie pictoriță, au decis să pună punct căsniciei pe care o au de șase ani.

Cei doi au ales să se despartă pe cale amiabilă, fără scandal, iar anunțul despărțirii a fopst făcut public prin intermediul rețelelor de socializare.

“După 6 ani de căsnicie, decizia pe care am luat-o nu a fost ușoară, dar este una inevitabilă. Fie acum, fie peste ceva timp, relația și căsnicia noastră a luat sfârsit.

Cu toate acestea, ca orice poveste, ajunge la un sfârșit.

Suntem recunoscători unul celuilalt pentru iubirea și grija pe care am avut-o!

 Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun” – a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Şopârlă s-a lansat solo. Vezi noul videoclip

Citeşte şi: Ce mai fac și cum arată astăzi membrii trupei Animal X

Citeşte şi: Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian „fără voia ei”

Citeşte şi: Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie: „Soția are, de fapt, patru copii”

Șopârlă a părăsit trupa Animal X în 2010, la 11 ani după înființare. Formația, alcătuită inițial din Șerban Copoț, zis “Hienă”, Alex Salaman (“Șopârlă”) și Laurențiu Penca, poreclit “Vierme” a fost prima trupă din România premiată la MTV Europe Music Awards. Trupa a lansat opt albume de studio și hituri memorabile precum  „N-am crezut”, „Iubirea mea”, „Pentru ea”, „Fară tine”, „Să pot ierta” sau „Mai mult ca oricând”. Animal X s-a desființat în 2015.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!