Alexandru Arșinel, internat într-un cămin din apropierea Bucureștiului. „Nu se mai poate deplasa!”

Alexandru Arșinel (83 de ani) a fost recent internat într-un cămin specializat pentru persoanele cu probleme locomotorii. Fiul cel mic al actorului, Cristian, a confirmat informația.

L-am internat pe tata în urmă cu câteva zile la un cămin specializat pe probleme locomotorii, din apropierea Bucureștiului. Tata are niște escare la călcâie și nu se mai poate deplasa. Am decis că e mai bine așa pentru a începe procesul de vindecare și de a se recupera locomotor – a indicat Cristian Arșinel, pentru impact.ro.

Cristian Arșinel a precizat că starea mentală a actorului este bună:

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!

Mental, tata e bine, recunoaște lumea din jur și vorbește. Însă nu mai glumește ca pe vremuri. Nu știm cât va rămâne internat, cât va fi necesar pentru recuperarea sa. Mama a rămas acasă!

Citeşte și: Madonna, de nerecunoscut. Fanii au criticat-o dur: „E dureros să te privesc”

Citeşte şi: „Să se oripileze Buhnici!” Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de declarațiile scandaloase ale vloggerului

Citeşte şi: Gabriela Firea, reacție virulentă la declarațiile scandaloase ale lui George Buhnici. „Sunt revoltată! Un influencer nu poate face asta!”

Citeşte şi: Vlăduța Lupău a primit un cadou deosebit înainte de a deveni mamă. Artista se mândrește pe Instagram cu darul de la soțul ei, Adi Rus

Ultima apariție publică a îndrăgitului actor a fost în urmă cu o lună, în iunie, când a primit decorația Ordinul „Crucea Bucovinei” de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților pentru contribuția în teatru, televiziune și film. De-a lungul timpului, Arșinel s-a dovedit a fi un susținător al Bisericii prin diferite intervenții publice. Actorul a primit acasă decorația din partea unei delegații de preoți care s-a deplasat atunci la domiciliul său. Arșinel și-a primit distincția așezat într-un scaun cu rotile. Pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților au fost publicate imagini cu momentul primirii decorației.

În ultimele luni, Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe problem de sănătate. În primăvara lui 2021, Arșinel a făcut COVID-19, iar câteva luni mai târziu, în decembrie, a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă. În urmă cu 13 ani, partenerul de scenă al regretatei Stela Popescu a trecut printr-un transplant de rinichi și tot atunci a făcut și câteva operații la inimă. În luna aprilie a acestui an, Alexandru Arșinel a decis să se retragă definitiv din teatru.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!