Alexandra Stan spune că a avut două tentative de suicid

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2022, 11:42

Alexandra Stan (32 de ani) a dezvăluit în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar (40 de ani), că a avut două tentative de suicid.

Alexandra Stan spune că a avut două tentative de suicid

În 2013, managerul artistei de la acea vreme, Marcel Prodan, a anunțat pe Facebook că Alexandra a fost implicată într-un accident rutier. A doua zi, solista a declarat că „accidentul a fost o invenție”. „Managerul meu m-a bătut până m-a băgat în spital”, a mai mărturisit cântăreața atunci.

Despre perioada anterioară agresiunii fizice, Alexandra a declarat în podcastul „Fain & Simplu”: „Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune. Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi”.

Alexandra Stan spune că a avut două tentative de suicid

Deși inițial a negat relația cu Marcel, Alexandra a recunoscut că a fost îndrăgostită de managerul ei. „Am fost îndrăgostită de el. A fost cea mai mare prostie pe care puteam să o fac în viața mea”, spunea solista în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan a fost înșelată de Dorian Popa. Artistul a fost primul ei iubit

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

„Descărcarea aia de tensiune din ziua respectivă a fost urmarea unei certuri. Adică noi ne certam de câteva luni pe subiectul ăsta. A fost un moment în care el a răbufnit. A început să dea în mine. Ne-am înjurat. Și eu am fost agresivă din punct de vedere verbal”, a mai declarat solista despre agresiune, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Agresiunea asta începe psihic. Îmi spunea că arăt nașpa, că nu sunt în stare să cânt. Agresiune verbală și psihică”, a mai spus Alexandra Stan.

„Eu nu am ajuns niciodată la adevăr. (…) Mie nu mi s-a arătat niciodată niciun contract. Nu mi s-au arătat niciodată încasările. (…) Am văzut mailuri și discuții cu oameni din alte țări care într-adevăr demonstrau existența unor milioane de euro care mie mi se furaseră”, a completat.

„Normal că, dacă ai furat milioane de euro, ești în stare să și omori un om ca să nu mergi la închisoare. Chestia asta cu noi doi fiind împreună a fost o abordare a avocaților lui pentru că ăsta este un act penal care la noi în România, din păcate, nu se sancționează cu închisoare, ceea ce s-a întâmplat în cazul lui”, a încheiat solista atunci.

Foto: Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!