Alessandra Stoicescu a revenit la televiziune. Cum arată la trei luni de când a născut

De Oana Savin, pe
La doar 3 luni de la nașterea Sarei, Alessandra Stoicescu revine în super formă pe micul ecran, la Antena 1, cu o campanie extraordinară.

Este o campanie de suflet la care muncesc mult și cu drag, deși sunt din ce în ce mai multe ore pe zi în care trebuie să mă despart de Sara. Știu însă că sunt un exemplu bun pentru ea și atunci când va crește și va vedea ce am făcut, va fi mândră de mine. Prezint gala AJUT EU pe 29 noiembrie, într-o ediție specială, când Antena 1 împlinește 26 de ani și Sara 4 luni, așadar totul se leagă perfect. Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieți! Sunt convinsă că vor fi foarte mulți cei care vor participa”, declară Sandra Stoicescu, cu o energie incredibilă la un timp atât de scurt după nașterea Sarei.

Prezentatoarea nici nu pare să fi născut. Aceasta este într-o formă de invidiat, recăpătându-și rapid silueta de dinainte de a rămâne însărcinată cu micuța Sara.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu a revenit la televiziune. Cum arată la trei luni de când a născutIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Sursă foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!