Adina Buzatu și-a făcut testul pentru COVID-19. Anunțul vedetei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 15:44
Adina Buzatu a anunțat că și-a făcut testul pentru COVID-19, după ce în urmă cu 16 zile a participat la o petrecere în aer liber, pe litoral. Aceasta a filmatul totul pentru a-și liniști apropiații și fanii. 

Adina Buzatu a fost una dintre vedetele care au participat în urmă cu două săptămâni la inaugurarea a unui complex dintr-o stațiune de pe litoral. Se pare că la petrecerea în aer liber nu au fost respectate regulile de distanțare fizică sau purtare a măștii de protecție și există suspiciunea că mai multe persoane s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Citește online gratuit numărul de iulie al revistei Unica

„M-am dus să mă testez, deși nu am avut niciun fel de simptom. Am făcut acest lucru benevol, pentru a-mi liniști prietenii din viața reală și pe cei din mediul online. Apreciez grija miilor de oameni care mi-au scris mie și fiicei mele, Sara, speriați de știrile apărute în presă” a explicat Adina Buzatu.

Adina Buzatu și-a făcut testul pentru COVID-19. Anunțul vedetei

Adina Buzatu a arătat tuturor rezultatul testului pentru COVID-19

Creatoarea de modă a filmat momentul în care a mers să se testeze pentru COVID-19 și a urcat video-ul pe platformele de socializare.

„Ca să nu existe dubii m-am dus să mă testez. Rezultatul este negativ, nu sunt infectată cu virusul COVID-19. Au trecut deja 16 zile de la petrecerea de la mare, desfășurată în aer liber”, a precizat Adina Buzatu.

Citește și: Teste COVID-19 gratuite pentru bucureștenii care pleacă în vacanță în străinătate

Aceasta a povestit și cum s-au desfășurat lucrurile la respectiva petrecere: „Pe tot parcursul serii atât eu, cât și fiica mea, Sara, am păstrat distanța socială recomandată în perioada pandemiei. La hotel, era o curățenie exemplară și totul dezinfectat, iar personalul purta măști și mănuși. Cum s-a ajuns aici, nu știu. Toți cei de la petrecere erau precauți. Și eu sunt atentă și păstrez distanțarea socială chiar și față de prieteni și cunoscuți de-ai mei și evit gesturile de afecțiune, atingerile (…)”, a transmis Adina Buzatu, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!