Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 17:16

Din anul 2015, Adela Popescu (34 de ani) este căsătorită cu actorul și prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan (43 de ani). Perechea are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară?

Potrivit Spynews, în urmă cu câteva zile, în mediul online, prezentatoarea TV a publicat o felicitare primită de la soacra ei, mama lui Radu. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi.

Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți 5 sănătoși. Cu multă dragoste, la mulți ani! Mamaia Ilonka”, scrie pe felicitare.

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară?

Ce spunea Adela despre al treilea copil anul trecut?

„Momentan, credem că avem o familie mare. De-abia ne găsim momente de respiro cu doi, cu trei pare absolut imposibil”, declara Adela cu doar un an în urmă, în exclusivitate pentru Unica.

„Ne mai dorim încă un copil, [dar] nu știm când se va întâmpla asta. Adela are o vorbă: «Simt că lucrurile nu sunt încheiate». Deși nu ne este ușor nici acum, când vedem ce avem lângă noi, simțim că mai vrem”, a completat atunci Radu.

Cum gestionează Adela Popescu certurile cu Radu Vâlcan?

„Noi de la copii chiar ne luăm. Prima oară încerci să gestionezi scandalul cu copilul. Eu reușesc să nu mă enervez. Reușesc să nu prea mă enervez, soțul meu nu. Atunci, odată încerc să rezolv copilul, după care încerc să rezolv soțul.

Zice: «Da, că tu cu parentingul tău, cu cărțile pe care le citești, nu vezi că nu merge?». Și-i zic: «Tu nu ai capacitatea să te calmezi, om mare, cum ai pretenția de la ăsta mic?». Și-mi zice: «Nu, că profită!». La un moment dat își pierde răbdarea. Se enervează pur și simplu”, a dezvăluit actrița în urmă cu puțin timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!