Adela Popescu a rămas singură cu cei trei copii: „M-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac”

De Unica.ro, pe

Adela Popescu a rămas singură cu cei trei copii, după ce Radu Vâlcan a plecat în Thailanda. Prezentatorul va rămâne acolo timp de o lună pentru filmările noului sezon al emisiunii „Insula iubirii”.

Înaine de a pleca timp de o lună departe de familie, Radu Vâlcan a scos-o pe Adela Popescu la restaurant, pentru a mai petrece puțin timp împreună. Totuși, despărțirea a fost, ca de fiecare dată, una dificilă pentru cei doi.

Adela Popescu, despre plecarea lui Radu Vâlcan în Thailanda: „M-am concentrat pe lucruri concrete”

Prezentatoarea a povestit pe rețelele de socializare că Radu Vâlcan a fost nevoit să plece în Thailanda pentru o lună pentru filmările celui mai nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. În acest timp, Adela a rămas singură cu cei trei copii ai cuplului.

Adela Popescu a rămas singură cu cei trei copii: „M-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Poza asta mi-a făcut Radu la ultimul prânz înainte de plecarea în Thailanda. Știu, sigur, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun e bine primit”, a spus Adela Popescu într-un mesaj ce însoțește o fotografie postată pe rețelele de socializare.

De asemenea, ea a povestit că de fiecare dată când Radu pleca din țară, ea rămânea cu lacrimi în ochi, însă de data aceasta a ales să fie puternică și să se concentreze pe copiii lor.

„Dacă până acum lăcrimam nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta m-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac și m-am concetrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc”, a precizat Adela Popescu.

Actrița a mărturisit că are un program foarte încărcat, astfel că a cerut cu această ocazie și ajutorul mamei ei.

„Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, campanii, manichiuri, etc, chiar nu mai e timp de văicăreli. În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la București? Nu te-ai săturat de vacanță?”, a scris Adela Popescu.

Răspunsul mamei actriței nu a întârziat să apară: „Vine mama, vine”.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Adela și Radu, neînțelegeri înainte de plecarea în Thailanda

Cu doar câteva zile înainte de a pleca în Thailanda, Radu Vâlcan și Adela Popescu au avut o mică neînțelegere. Mai exact, actrița a afirmat că soțul ei vrea să cumpere o mașină cu remorcă, lucru pe care ea nu și-l dorește sub nicio formă.

„Eu înnebunesc, efectiv. Tu mă vezi? Uită-te puțin la mine, sunt și eu… tu mă vezi conducând o mașină cu remorcă?”, a spus Adela Popescu într-un InstaStory.

Se pare că discuția a pornit din cauza lui Cabral, care i-a spus lui Radu că și-a luat un astfel de autoturism și este foarte mulțumit.

„Doamne, vrea să luăm mașină cu remorcă. Cabral, numai tu ești de vină că ai zis că ai una cu remorcă și că e super”, a mai spus Adela Popescu.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Adela Popescu și Radu Vâlcan.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!