Actrița Lily Collins s-a căsătorit cu regizorul Charlie McDowell

De Adelina Duinea, pe

Lily Collins (32 de ani) și logodnicul ei, regizorul Charlie McDowell (38 de ani), s-au căsătorit pe 4 septembrie 2021, în Colorado, SUA.

Actrița Lily Collins s-a căsătorit cu regizorul Charlie McDowell

„Niciodată nu mi-am dorit să fiu acel cineva pentru altcineva mai mult decât îmi doresc să fiu a ta, iar acum sunt soția ta. Pe 4 septembrie 2021 am devenit oficial eternitatea unul pentru celălalt”, a scris actrița pe Instagram.

Actrița Lily Collins s-a căsătorit cu regizorul Charlie McDowell

Pe contul personal, Charlie a scris: „M-am căsătorit cu cea mai generoasă, atentă și frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Te iubesc, Lily”. Fotografii de la nunta perechii găsiți mai jos!

Perechea s-a logodit în luna septembrie a anului trecut. „Te-am așteptat o viață întreagă, iar acum abia aștept să ne petrecem întreg restul vieții împreună”, scria Lily atunci în mediul online.

Potrivit Oliviei Landau, CEO-ul The Clear Cut, inelul de logodnă al lui Lily ar avea între două și jumătate și trei carate și ar valora în jurul a 30 de mii de dolari.

Citește și:

Kylie Jenner a confirmat a doua sarcină. Primele fotografii cu burtica

Bebe Rexha, ținută neinspirată la prezentarea noilor colecții Dolce & Gabbana din Veneția

Salma Hayek a împlinit 55 de ani! Cum se menține actrița în formă

Regizorul a transmis de asemenea un mesaj pe Instagram. „Într-o perioadă plină de incertitudini și întuneric mi-ai luminat viața”, a scris.

„Întotdeauna voi prețui aventura parcursă alături de tine”, a completat. Perechea și-a confirmat relația în august 2020. Atunci, actrița a publicat în mediul online prima imagine alături de regizor.

În imagine, cuplul este surprins în Paris unde Lily filma primul sezon al serialului Emily in Paris. Între timp, actrița a încheiat filmările celui de-al doilea sezon al producției Netflix.

Înaintea acestei relații, Charlie a format cupluri cu actrițele Emilia Clarke (34 de ani) și Rooney Mara (36 de ani), în timp ce Lily a format un cuplu cu Jamie Campbell Bower (32 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!