5 întrebări pentru Mirela Retegan

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Miercuri, 24 mai 2017, 11:03
Cunoscuta fondatoare a fenomenului Zurli, cu o fascinantă poveste de viață, Mirela Retegan tocmai și-a lansat volumul "Astăzi este despre astăzi" (Curtea Veche Publishing), un îndemn la fericire și o lecție despre arta de a trăi prezentul.

Ce ai învățat cel mai important de la fiica ta, Maya, și ce crezi că a învățat ea cel mai important de la tine?
De la ea învăț în fiecare zi. Învăț să fiu un om mai bun, cu tot ceea ce înseamnă asta. Ea spune că a învățat de la mine că trebuie să aibă răbdare și că, până la urmă, ni se întamplă fix ceea ce trebuie să ni se întâmple.

Dacă ai putea construi prototipul bărbatului perfect, cum ar arăta?
Nu l-aș construi. Îmi place foarte mult diversitatea. În plus, m-am obișnuit deja cu gândul că nu există un singur bărbat perfect. De fapt, fiecărei femei i se potrivește un alt tip de bărbat. Fiecare bărbat este UNIC, însă doar pentru o femeie UNICĂ.

5 întrebări pentru Mirela Retegan

Cu ce îți ocupi timpul când nu ești pe scenă?
Cu copilul, cu firma, cu prietenii, cu vacanțele, cu cititul, cu scrisul, cu pădurea, cu cerul, cu soarele, cu întâmplările frumoase, cu filmele, concertele, cu jocurile de familie, cu personajele pe care le inventez, cu cântecele pe care le creez… În fiecare zi găsesc lucrurile frumoase în jurul meu. Pentru mine, Astăzi este despre Astăzi.

Ce înseamnă pentru tine fericirea?
Fericirea înseamnă să am sufletul curat. Să nu mă tragă nimic înapoi. Să nu las nimic nerezolvat și să pot privi senină cerul. Să mă oglindesc în ochii copilului meu, să râd în hohote la o glumă bună, să mă emoționeze un cântec, să strâng în brațe un copil, să îmi vină bine o rochie, să pot să mă rog, să mă plimb, să citesc, să stau întinsă în iarbă… găsesc mereu motive de fericire.

Ai vreun regret în viață peste care nu poți trece?
Nu. Niciunul. Toate lucrurile s-au întâmplat cu un rost, toții oamenii au intrat în viața mea la momentul potrivit și au rămas atât timp cât am avut de făcut ceva împreună.

5 întrebări pentru Mirela Retegan

Foto: Paul Diaconu

 

Citește mai multe despre Mirela Retegan și cartea ei în numărul de iunie al revistei UNICA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!