5 cifre linistitoare

De Unica.ro, pe

80% dintre femei au probleme cu celulita, cu toate ca sunt slabe. Dar hai sa privim pozitiv aspectul …
5 cifre linistitoare– 80% dintre femei au probleme cu celulita, cu toate ca sunt slabe. Dar hai sa privim pozitiv aspectul acesta: pielea noastra este mai moale la atingere, si revine mai usor la forma initiala, dupa o schimbare brusca de greutate (cum ar fi cea survenita dupa nastere).

– 74,3 cm este cifra medie aproximativa pentru marimea taliei in Germania. Astfel, germanii se gasesc departe de dimensiunea ceruta la modele de 60 de cm, insa sunt cu siguranta departe si de media SUA de 85 de cm.

– 2 mm au in plus firele de par de la radacina ale femeilor fata de cele ale barbatilor. De aceea, femeile nu chelesc atat de usor. De altfel, 100 de fire de par cazute pe zi sunt considerate ca fiind ceva normal.

– 102 cm este media soldurilor femeilor din Germania, asta insemnand cu 50 de cm mai mult decat marimea ideala de 65. Pare un pic cam prea mult, insa niste solduri mai late si niste oase mai grele dauneaza mai putin inimii decat un inceput de burtica.

– 59,2 kcal consuma corpul nostru pe ora fara sa depunem vreun efort. Aceasta valoare este echivalenta cu doua bucatele de ciocolata. Asta inseamna ca fiecare miscare in plus inseamna extra calorii consumate!

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!