4 excentricităţi marca Lady Gaga

De Unica.ro pe

Am dat o raită virtuală prin revistele şi ziarele lumii şi am citit tot de… Lady Gaga. Artista e omniprezentă şi nu încetează să provoace, să şocheze şi să stârnească controverse.
Ultima oară se îmbrăcase la premiile VMA într-o rochie din carne (pe care, apropo, a dat-o la conservat, vrea s-o păstreze!), mărturisea că prizează cocaină direct de pe Biblie şi umbla prin aeroport în lenjerie intimă cu o pereche de cătuşe la centură.

Excentricităţi semnate Gaga

Ce mai face Lady Gaga zilele astea? Eh, s-a hotărât să ia prânzul la Rogue Bar and Restaurant în New York. Până acum, nimic ciudat, însă a plecat la masă în chiloţi, că doar aşa-i stă bine unei dive de calibrul ei!

La scurt timp, cu o pereche de ochelari de tocilar pe nas şi o ţinută mai sobră, Lady Gaga a luat cuvântul la conferinţa „Don’t ask, Don’t tell”, sprijinindu-i astfel pe cei cu alte orientări sexuale. Discursul a fost unul prin de patos, care a amuţit audienţa şi a stârnit ropote de aplauze.

Câteva zile mai târziu, Lady Gaga a fost zărită la azilul Lincoln Park Renaissance, îmbrăcată extrem de elegant, cu un look a la „Hillary Clinton”: ţinută all black, coafură impecabilă, bijuterii masive, preţioase. Diva a declarat că i se făcuse dor de bunicul ei. Din păcate, la doar două zile distanţă, acesta s-a stins din viaţă.

Ca să treacă peste durere, Lady Gaga a decis să-şi achiziţioneze un castel în Marea Britanie. Este un vis din copilărie al artistei, adoră peisajele rurale din Anglia şi nu are de gând să se uite la bani atunci când îl va achiziţiona.

4 excentricităţi marca Lady Gaga

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro