De 1 Mai, Ellie White și-a câștigat banii de vacanță în Egipt!

Ellie White nu a avut timp de grătare și ieșit la iarbă verde de 1 Mai, artista celebrând ziua prin muncă. Ellie a susținut ieri mai multe concerte și a cântat în fața a peste 5000 de persoane la Zilele Municipiului Beiuș.
Maratonul concertelor continua, astazi, la Zilele Orasului Reghin, iar apoi la Cluj si la Timisoara.
“Mi-ar fi placut sa ajung si eu la mare de 1 Mai, insa am avut concerte stabilite prin tara. Aseara am cantat la Zilele Orasului Beius in fata a peste 5000 de oameni si a fost un show pe cinste. Saptamana aceasta o sa colind centrul si vestul tarii cu concerte. La mare o sa ajung abia in luna iunie”, declara Ellie White.
Cat despre planurile de vacanta, Ellie spune ca munca de 1 Mai i-a adus suficienti bani in buzunar pentru a-si permite o vacanta luxoasa in Egipt. Cantareata a castigat in jur de 5000 de euro intr-o singura zi.
“Vreau de mult timp sa ajung sa vad piramidele si chiar mi-am propus ca banii castigati de 1 Mai sa-mi plateasca o vacanta de 10 zile prin Egipt. Cel mai probabil vom pleca in toamna. Ma gandesc si la o croaziera pe Nil si la cateva zile de plaja in Sharm el-Sheikh”, mai spune Ellie White.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!