Bill Gates, despre pandemie: „Până în vara lui 2021, lucrurile vor reveni, în mare, la normal”

De Unica.ro, pe

Miliardarul american Bill Gates a făcut noi previziuni cu privire la un posibil sfârșit al pandemiei de COVID-19. În cadrul unui interviu acordat publicației El Pais și citat de dgi24.ro, Bill Gates a spus că nu mai este mult până când vom reuși să depășim efectele pandemiei și că, foarte curând, viețile noastre vor reveni la normal.

Citeşte şi: Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, amânată. Familia a refuzat să-i ridice trupul neînsuflețit de la morga spitalului

„Efectele dramatice ale pandemiei vor fi depășite. Poate vor mai exista zone în lume unde boala va fi încă prezentă. Întrebarea va fi dacă putem duce cazurile spre zero sau va trebui să continuăm vaccinarea intensivă pentru ceea ce ei numesc boală endemică. Nu știm. Afacerile se vor redeschide, oamenii vor merge la evenimente publice. Nivelul vaccinării trebuie să ajungă la peste 70%. Dar, din cauza acestor noi tulpini, este posibil să avem nevoie de un vaccin modificat pentru ca acoperirea să fie și mai mare. Până în vara lui 2021, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări precum Spania, SUA, situația va reveni aproape total la normal”, a explicat co-fondatorul companiei Microsoft.

Citeşte şi: Bill Gates, mesaj în plină pandemie: „Refacerea economiei este posibilă, pe când readucerea la viață a oamenilor nu”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!