Soarele intră în semnul Leu pe 23 iulie 2018. Iată cum îți influențează zodia acest aspect!

De Mădălina Manole pe 23 iulie 2018
Soarele intră în zodia Leu pe data de 23 iulie 2018 și va tranzita semnul timp de aproximativ o lună, când se va muta în semnul Fecioară. La modul general, este un aspect favorabil pentru zodii, care va aduce energie și bună dispoziție, chef de distracție și de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut.

Acest aspect astrologic devine cu atât mai puternic, cu cât Soarele este întocmai guvernatorul zodiei Leu și acum, practic, se întoarce acasă. Tranzitul ne aduce inteligență, istețime, viclenie, voință, dar pune accentul și pe noblețe, generozitate și deschiderea inimii în fața celorlalți. Iată cum sunt influențate zodiile de tranzitul Soarelui prin semnul Leu!

Berbec

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Berbec preocupări de natură sentimentală. Nativii pot pune bazele unei relații, o pot consolida pe cea prezentă și petrec mai mult timp cu partenerul sau cu copiii, acolo unde este cazul.

Taur

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Taur o atenție deosebită pentru familie și locuință. Nativii vor petrece mai mult timp cu membrii familiei, în special cu părinții, și se vor ocupa de soluționarea unor probleme ce țin de sectorul locativ.

Gemeni

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Gemeni o înclinație și un talent deosebit pentru comunicare, pe care o vor duce la rang de artă. Nativii vor ieși în evidență prin discursuri impecabile și se vor face remarcați prin modul de a transmite informația mai departe.

Rac

Soarele în tranzit prin semnul Leu le va aduce celor născuți în zodia Rac energia necesară pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Nativii pot primi colaborări suplimentare, pot demara un nou proiect sau pot primi o mărire de salariu, un bonus, o remunerație pentru munca depusă.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Melania Medeleanu a născut un băiețel

Melania Medeleanu a născut un băiețel