Îţi doreşti silicoane? Ce mărime de implant ţi se potriveşte

De Sandra S., pe

Silvia Stănculescu-Vasalos, chirurg estetician: „Alegerea implanturilor potrivite se face după o analiză detaliată a caracteristicilor fizice ale pacientei, analiză coroborată cu dorinţa acesteia”. Dacă vrei să-ţi pui silicoane, citeşte mai departe!
Deşi în România, peste 8.000 de femei îşi măresc sânii anual, încă mai există informaţii despre acest tip de intervenţie, pe care multe dintre pacientele care trec pragul unei clinici de chirurgie estetică nu le cunosc.
Întrebări precum: Ce formă de impant să aleg?, Care trebuie să fie mărimea implantului? Cum ştiu dacă forma şi mărimea implantelor alese mi se potrivesc?, pot să îşi găsească răspunsul cu ajutorul chirurgului estetician, care te poate ajuta să faci cea mai bună alegere în ceea ce priveşte mărimea sânilor tăi.
Întrucât fiecare pacientă este unică, constituţia fizică şi caracteristicile ţesuturilor sunt extrem de minuţios analizate pentru obţinerea unui rezultat optim. Măsurătorile care determină cea mai bună formă şi dimensiune a implantelor sunt notate şi analizate în contextul formei sânilor, a calităţii/ elasticităţii pielii, dar şi a dimensiunii şi consistenţei glandei mamare.„, a specificat chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos, specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă.

Cum se stabilişte dimensiunea silicoanelor

În decursul anilor, s-au elaborat diferite protocoale pentru standardizarea intervenţiei de mărire a sânilor. Acestea cuprind mai multe sau mai puţine măsurători dar în protocolul standard sunt incluse următoarele: distanţa de la jumătatea claviculei la mamelon, distanţa de la manubriul sternal la mamelon, distanţa de la mamelon la şanţul inframamar, baza sânului, pliul cutanat superior, lateral şi medial şi circumferinţa peste şi sub sâni.
Chirurgie estetică: Plasarea implantelor mamare, decizia medicului
Trebuie subliniat faptul că după examinarea informaţiilor furnizate de corpul pacientei şi determinarea paramerilor în care trebuie să se încadreze dimensiunile implantelor, discuţia cu pacienta este esenţială pentru a înţelege dorinţele şi aşteptările acesteia privind aspectul final al sânilor: îşi doreşte nişte sâni mai mari dar cu aspect natural, mai mari şi mai agresivi, etc.„, a precizat Silvia Stănculescu-Vasalos.
Citeşte mai multe despre implanturile mamare pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2