Mezobotox, un tratament care te pregătește de Revelion

De Unica.ro pe

Îmi doresc să arăt trăsnet! Vreau ca tenul meu să arate cu 10 ani mai tânăr! Vreau să-mi dispară toate ridurile! Punctele negre să devină istorie, iar petele pigmentare să fie șterse cu buretele!
Acestea sunt dorințele pe care ți le pui în prag de Moș Crăciun? Există fără doar și poate soluții care să te scape de toate aceste probleme. Medicul Florin Juravle, chirurg de medicină plastică și reparatorie, ne explică că, de exemplu, mezobotoxul poate fi o astfel de soluție.

„Procedura constă în diluarea unei mici cantități de botox în soluții bazate pe agenți de hidratare a pielii, vitamine și minerale, cum ar fi Jalupro. Aceasta combinație este introdusă în piele prin metodă clasică a mezoterapiei, pentru a obține un efect de umplere și reducerea ridurilor fine, superficiale. Aceste riduri sunt date de atașamentul unor mici fibre musculare la piele, ce prin contracții fiziologice creează linii fine, ce nu pot fi tratate prin nici o altă metodă. Acest tratament este, de exemplu, foarte eficient la nivelul gâtului, decolteului, dosul mâinilor, zone al caror aspect nu poate fi îmbunătățit decât prin mezoterapie”, explică medicul estetician.

În principiu, medicul ne asigură că mezobotoxul nu este un tratament dureros, însă, pentru a elimina orice urmă de posibil disconfort, este indicat ca înainte de tratament să se aplice o cremă cu anestezic pe zonele ce urmează a fi lucrate. Post intervenție se aplică comprese cu gheață.

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge