Cum să opreşti o sângerare în 10 secunde cu un produs natural

De Amelia Matei, pe

Tuturor ni se întâmplă să ne tăiem uneori atunci când gătim sau să ne înţepăm într-un vârf de cuţit… Accidentele sunt inevitabile! Pe lângă accidente, mai sunt şi micile sângerări ocazionale, gingivale sau nazale, de exemplu.

Tocmai de aceea, astăzi ne-am gândit să îţi vorbim despre un ingredient sută la sută natural, foarte eficient în cazul micilor sângerări de tot felul – pudra de ardei Cayenne! Conform celebrului homeopat american, doctorul John R. Christopher, pudra de ardei Cayenne poate face minuni atunci când e vorba de sângerări, fie ele externe sau interne!

Aplicată pe o rană deschisă, pudra nu ustură – contrar aşteptărilor – şi opreşte de îndată sângerarea. De asemenea, în cazul unor sângerări interne, doctorul John R. Christopher recomandă, în cartea sa “Şcoala vindecării naturale”, o linguriţă de pudră Cayenne, diluată într-un păhărel de apă călduţă.

Bogat în capsaicină, o substanţă care îi oferă gustul iute, ardeiul Cayenne este un adevărat superaliment, despre care se spune că ar putea preveni chiar şi formarea celulelor canceroase. Beneficiile sale pentru sănătate mai includ şi prevenirea diabetului, tratarea ulcerului sau îmbunătăţirea simptomelor în caz de artroscleroză.

Foto: ardei Cayenne/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!