Cum arată de fapt o persoană care suferă de depresie

De Unica.ro pe

Pentru că luna septembrie a fost în unele țări dedicată prevenției sinuciderilor, rețelele sociale au fost pline de poze postate de persoane care suferă de depresie. Mai mulți internauți au decis să vorbească sincer despre boala lor și să le arate prietenilor virtuali cum se manifestă de fapt depresia.

Una dintre imagini a fost postată de văduva lui Chester Bennington. Artistul zâmbește și pare fericit cu numai 36 de ore înainte de a se sinucide. Femeia a vrut să le atragă atenția celor din jur că o persoană deprimată nu este întotdeauna tristă (sau cel puțin nu pare a fis tristă). Exemplul ei a fost urmat și de alte persoane care au pierdut frați, soți sau copii din cauza depresiei. Oamenii au postat fotografii cu cei dragi făcute cu puțin timp înainte de a se sinucide.

După ce câteva din aceste poze au fost preluate de site-ul boredpanda.com, nu mai puțin de 200 de utilizatori au adăugat și aici pozele proprii. Iată câteva din imaginile și mesajele postate de ei.

Cum arată de fapt o persoană care suferă de depresie
Foto: boredpanda.com

”Acesta e fiul meu, chiar înainte să meargă la calculator pentru a căuta cum să se spânzure. Două zile mai tărziu și-a pus planul în aplicare”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6