Cât costă un test Papanicolau în România

De Unica.ro, pe

Testul Papanicolau este una din analizele pe care orice femeie trebuie să le facă anual. Vezi unde poţi să-l faci şi cât costă un test Papanicolau în România, în provincie şi în Bucureşti!

Cât costă un test Papanicolau în Bucureşti

Dacă eşti din Bucureşti, ai la dispoziţie o mulţime de clinici şi laboratoare mai mult sau mia puţin cunoscute unde poţi face oricând un test Papanicolau.
La laboratoarele Synevo poţi face Papanicolau în mediu lichid – variantă mai modernă şi mai precisă – la 95 de lei, preţ care nu include interpretarea rezultatului.
La Gral Medical, acelaţi test Papanicolau în mediu lichid costă 80 de lei, iar cel convenţional doar 45 de lei. La Donna Medical Center, un test Papanicolau pe lamă costă 65 de lei.

Cât costă un test Papanicolau în provincie

În Timişoara, la Alpha Clinics, un test Papanicolau plus o consultaţie costă numai 70 de lei.
Dacă eşti din Constanţa, poţi merge la Prosana Medical Center, unde un test Papanicolau costă 70 de lei, dar recoltarea se fac în cadrul unei consultaţii, iar aceasta mai costă încă 100 de lei. Dacă vrei să ţi se interpreteze rezultatele, va trebui să plăteşti 50 de lei.
În Braşov, la cabinetul Dr. Antonya Livia, un test Papanicolau costă 50 de lei, iar dacă vrei şi o consultaţie de rutină trebuie să mai plăteşti 110 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!