Când nu ar trebui să porți lenjerie tanga

De Adina Radu, pe

Cea mai sexy lenjerie intimă nu este perfectă. Lenjeria tanga trebuie evitată în anumite situații. Ph-ul zonei intime este de 3,5 – 4,5, ceea ce menține un nivel optim al bacteriilor bune. Acest ph poate fi stricat de acest tip de lenjerie.

Jill Rabin, medic ginecolog a enumerat motivele pentru care nu ar trebui să purtăm lenjerie tanga în fiecare zi. În ce momente nu ar trebui să porți acest tip de lenjerie.

  1. Dacă porți absorbante zilnice

În afara faptului că nu sunt foarte confortabile, aceste absorbante pot ajuta ca bacteriile să migreze din zona anusului către zona vaginală.

  1. Dacă ești răcită

Imunitatea ta este compromisă atunci când ești răcită. Organismul tău luptă deja cu o infecție bacteriană, nu poate lupta cu mai multe deodată. Ai grijă să te simți confortabil și alege lenjerie de bumbac.

  1. Dacă mergi la sală

Combinația de căldură, transpirație și mișcare poate deregla echilibrul bacterian din zona intimă, mai ales când alegi să porți lenjeria nepotrivită când faci sport.

  1. Dacă porți o fustă sau rochie mini

În afara faptului că nu ai vrea să fii centrul atenției dacă o pală de vânt alege să se lupte cu fusta/rochia ta trebuie să te gândești că nu vrei ca între zona ta intimă și mediul îngrijorător plin de bacterii să fie doar un petic de material.

  1. Dacă ai probleme cu digestia

O burtică cu probleme combinată cu o pereche de lenjerie tanga poate duce la răspândirea bacteriilor din resturile de materii fecale în zona intimă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!