(P) Află cum slăbești vara aceasta: 3 metode recomandate de Estetiq Solutions

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 mai 2016, 17:38

Kilogramele în plus și efectele negative ale meselor copioase de care ne-am bucurat în ultima perioadă sunt subiecte comune ale discuțiilor de zilele acestea. Iar pentru că vrem să vă scurtăm drumul spre obținerea siluetei perfecte, am selectat pentru voi cele mai eficiente 3 soluții de remodelare corporală. Toate sunt disponibile la Estetiq Medical Center, astfel că, sub îndrumarea terapeuților și antrenorilor de acolo, vei putea să te bucuri de programe personalizate care pot include 2 sau chiar 3 proceduri, în funcție de obiectivele propuse.

Hydroshape este aparatul de fitness la care noi, femeile, visăm dintotdeauna pentru că antrenamentul este ușor de efectuat și cu rezultate maxime. Timp de 40 de minute pedalezi într-o capsulă plină cu apă, iar jeturile de hidromasaj acționează asupra pielii și contribuie la relaxare și la drenajul limfei. 840 de kcal arse într-un antrenament moderat nu sună rău, nu-i așa? În plus, aspectul inestetic de coajă de portocală este vizibil diminuat. Un alt element important al Hydroshape este eliberarea de ozon în tipul antrenamentului. Acesta are efect de micropeeling astfel ca pielea va fi foarte bine oxigenată, respectiv, mai frumoasă.

Rollshape Estetiq
Rollshape este un dispozitiv de masaj care va echivala câteva ore bune de masaj tradițional, în numai câteva minute de utilizare. Mișcarea rolelor din lemn este adaptată pentru fiecare zonă ce urmează a fi tratată: fese, coapse, brațe, abdomen etc. Ele vor sparge depozitele de grăsime și le vor orienta către extremități, pentru a fi eliminate. Razele infraroșii asigură eliminarea toxinelor depozitate în organism iar cromoterapia utilizează culorile pentru a acționa asupra hormonilor. Prin această terapie, putem reechilibra organismul și crește rezistența acestuia.

Trilipo

Trilipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa Tripolară şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care conduce la eliminarea grăsimilor, drenaj limfatic și întinderea pielii într-o manieră neinvazivă. Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermului, hipodermului şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere superioară a grăsimilor. Intern, TriLipo DMA face ca muşchii să se contracte, împingând în sus celulele grase. Extern, acestea sunt împinse în jos de către presiunea aplicatorului. Efectul de “comprimare” rezultat sub acțiunea mecanismului patentat de drenaj limfatic DMA elimină eficient grăsimea.

Verificați pe www.estetiqmedical.ro ofertele disponibile în fiecare lună și grăbiți-vă să vă bucurați de o vară fără grija kilogramelor în plus.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!