5 tratamente care te ajută să ai un abdomen plat după 4 şedinţe

De Unica.ro, pe

Canicula a venit, piscinele s-au umplut, costumele de baie sunt la discreţie, însă noi femeile avem, din nou, aceeaşi problemă: grăsimea de pe burtă. Vezi cum să ai un abdomen plat cu tratamente corporale.
3 sezoane am reuşit să o acoperim sau mascăm acum trebuie să ne apucăm de treaba şi trebuie să o dăm jos. Sigur, vom lucra la alimentaţie, ne ajută şi sezonul, de asemenea vom încerca să ne mişcăm mai mult, poate vom alerga prin parc sau, de ce nu, ne vom încumeta să mergem şi la sală. Cu toate astea, rezultatele imediate, aşa cum ne dorim noi, vor întârzia să apară… Există, însă, şi câteva soluţii de urgenţă care ne vor scăpa de neplăcuta grăsime după doar câteva şedinţe.

Criolipoliza pentru un abdomen plat

Criogenarea şi vacuumul distrug definitiv adipocitele, eliminând cca. 30 % din grăsime într-o singură şedinţă. Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor (gunoierii organismului, care ne scapă de ţesuturile moarte, reciclându-le şi trasformându-le în aminoacizi, peptide şi proteine), fără posibilitatea de regenerare.

Avem voie să tratăm cryo maximum 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi, care fac faţă cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte. O şedinţă durează 60 de minute şi implică două zone de tratament (ex. – fese, coapse, abdomen superior, abdomen inferior).
5 tratamente care te ajută să ai un abdomen plat după 4 şedinţe

Velashape, te ajută să dai jos burta în timp record

Efectul anticelulitic şi de slăbire al acestui procedeu se datorează combinaţiei de frecvenţe radio bipolare, raze infraroşii şi vacuum, combinaţie care emană o căldură concentrată atât către straturile profunde, cât şi către cele superficiale ale dermei, menită să „topească” ţesutul adipos. O reducere de 1 până la 7,2 centimetri în circumferinţă este garantată cu acest echipament multifuncţional.

„Velashape accelerează drenajul limfatic, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină locală şi stimulează metabolismul local, aducând în organism un flux crescut de oxigen şi nutrienţi”, explică specialiştii.

Lipoliza, distruge grăsimea de pe abdomen

„Această terapie constă în injectarea, direct în ţesutul gras subcutanat, de substante de emulsionare a grăsimilor. Rezultatele sunt evidente în cel mai scurt timp şi constau în eliminarea micilor depozite localizate de grăsime, rezistente la dietă şi exerciţii fizice, reducerea celulitei sau chiar resobţia lipoamelor”, explică chirurgul estetician, Florin Juravle.

În timpul tratamentului este nevoie, de obicei, de 2 – 4 şedinţe, la intervale de 8 săptămâni. INtervenţia durează cam 30 de minute, iar în timpul ei sedizolvă 1 cm din stratul de grăsime.

Aparatul de biostimulare cu electrozi te scapă de burtă

Impulsurile electrice ale acestora se aseamănă cu un masaj viguros, prin care pielea devine instant mai netedă, mai fermă şi se pierd centimetri într-o singură şedinţă.
Biostimularea activează arderea grăsimilor, stimulează circulaţia sângelui, stimulează circulaţia limfatică, stimulează producerea de colagen şi elastină în piele şi reduce celulita.

Liposucţia virtuală, terapie LED, Infraroşii şi ultrasunet cavitaţional

Liposucţia virtuală reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecvenţă joasă, care distrug celulele adipoase. În cadrul unei şedinţe de liposucţie virtuală se efectuează, de fapt, 3 proceduri diferite: 20 de minute de împachetare la infrasaună, 30 de minute de cavitaţie şi 40 de minute de drenaj limfatic.

Obligatoriu, ca după acest tratament, este să faci mişcare, astfel ca toate grăsimile să fie consumate. Specialiştii spun că în primele 24 de ore după şedinţă se elimină o cantitate de lichire de trei ori mai mare decât în mod normal.

Citeşte mai multe despre cum putem distruge celulita.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!