A murit la doar 23 de ani, după ce i-au apărut mai multe vânătăi inexplicabile pe picioare. De ce boală gravă suferea tânăra

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 03 ianuarie 2018, 17:56
Kirsten Hawksey, o tânără mamă în vârstă de 23 de ani din Liverpool, a mers la medic pe 27 noiembrie 2017, după ce i-au apărut pe picioare mai multe vânătăi inexplicabile.

Tatăl lui Kirsten, Neil, a spus că tânăra a ignorat inițial vânătăile, dar văzând că nu se mai vindecă, familia a insistat să meargă la medic. În urma unor analize amănunțite de sânge, tânăra mamă, care avea acasă o fetiță de 15 luni, a aflat că are leucemie acută. Imediat a început tratament, însă, din păcate, starea ei s-a agravat după ce a făcut o infecţie la plămâni. Kirsten Hawksey a murit chiar în ziua de Crăciun, la doar 23 de ani.

Tatăl ei a mai spus că, în afara semnelor de pe picioare, tânăra nu prezenta niciun indiciu că ar avea vreo problemă de sănătate.

„Și-a căutat pe Internet simptomele, iar când au văzut că indicau leucemie a început să râdă”, a spus Neil. După doar câteva săptămâni, fiica lui a murit.

În ultimul ei mesaj pe Facebook, Kirsten Hawksey a ținut să le atragă atenția oamenilor să nu ignore niciun simptom pe care îl au:

„Am fost diagnosticată cu leucemie şi urmez un tratament. Nu vreau să fiu compătimita de nimeni, iar mesajul meu este mai mult o rugăminte către voi, şi anume să vă ascultaţi corpul, să nu ignoraţi niciun simptom. Vreau să mulţumesc familiei mele şi tuturor prietenilor pentru că au insistat să merg la medic. Mă simt norocoasă să am asemenea oameni lângă mine. Vă mulţumesc tuturor!”.

Familia a descoperit mesajul abia după moartea lui Kirsten.

Citește și – Și-a mușcat limba în somn, iar în următoarea noapte a murit subit. Ce boală avea tânărul de 26 de ani

Citește și – 8 semne mai puțin cunoscute ale leucemiei

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!