Reţeta prăjiturii fără blat de la Monica Anghel

.
Dacă ai rămas fără idei şi îşi doreşti un desert simplu de preparat, iată mai jos reţeta prăjiturii fără blat oferită de îndrăgita Monica Anghel.

„Este o rețetă proprie, originală. Eu am inventat-o pentru că mi-am dorit să pot pregăti ceva dulce, neapărat cu brânză, să se poată face repede și să fie fără blat”, a povestit Monica Anghel într-o emisiune la Antena Stars.

Pentru a realiza prăjitura fără blat, ai nevoie de următoarele ingrediente:

monica-anghel-reteta-prajitura-fara-blat 1

2 kg brânză de vaci
10 ouă
250 g smântână
250 g iaurt
250 ml lapte
coaja de la o lămâie
10 linguri griș
10 pliculețe zahăr vanilat
20 linguri zahăr
esență de rom sau de migdale (după gust)
unt şi făină pentru tapetarea tăvii

monica-anghel-reteta-prajitura-fara-blat 2

Se amestecă toate ingredientele cu un mixer sau blender, se toarnă întreaga compoziție într-o tavă şi apoi se pune la cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 180 de grade celsius. După 20 min prăjitura este gata!

(Sursa foto: Facebook, captura Antena Stars, bucataras.ro)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton