5 tehnici de sex oral cu care să-l cucereşti

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:26

Ei zic că femeile sunt prea complicate, iar ce-i place uneia în pat îi displace alteia. Noi suntem de acord cu ei. Mai mult, mizând pe asemănarea dintre bărbaţi, am alcătuit…
… cinci tehnici simple pentru a aduce orice bărbat la orgasm în timp ce îi faci sex oral.

1. Alege poziţia de sex oral potrivită

Există o mulţime de poziţii de sex oral în care el te poate admira, bucurându-se de senzaţiile pe care i le oferi. Vezi o listă de opt poziţii sexuale aici. Iată două poziţiile cu care sigur îl înnebuneşti: cea în care îngenunchezi în faţa lui şi cea în care el stă întins pe spate şi relaxat, iar tu deasupra lui. Alege-o pe una dintre ele şi porneşte la atac…

2. Preludiul partidei de sex oral

… dar nu la un atac direct! Tachinarea reprezintă preludiul sexului oral şi sigur putem spune că un astfel de obicei nu le displace nici lor, mai ales dacă ei sunt cei răsfăţaţi. Aşa că porneşte la atac cu săruturi pe piept. Formează cercuri cu limba, ţinând buzele lipite de pielea sa, dându-i de înţeles că vei reproduce mişcarea şi în alte contexte. Coboară cu limba pe abdomenul lui, timp în care îi mângâi coapsele. În loc să cobori mai jos şi mai jos, surprinde-l ( nu neplăcut, te asigur) şi oferă-i un sărut pe gât, iar mai apoi pe buze. Joacă-te cu buza lui de jos în aceeaşi manieră tachinatoare, arătându-i ce îl aşteaptă în câteva clipe.

3. Cum începi partida de sex oral

Când consideri că l-ai chinuit suficient, coboară din nou spre zona sa intimă. Probabil că este înfierbântat peste măsură, aşa că îţi va fi recunoscător dacă prima ta mişcare va fi una fermă. Umezeşte-ţi buzele şi apucă-i capul penisului cu o strângere fermă, făcând o mişcare sus-jos atât de adânc cât îţi este confortabil. Rămâi două, trei secunde în acea poziţie, iar mai apoi începe să te retragi, apăsând cu buzele corpul penisului şi uitându-te în ochii lui, te sfătuieşte sexologul Tracey Cox.

Cel mai bine e să ţii buzele astfel încât să îţi acopere dinţii, dar fără să le încordezi prea tare. Umezeşte-le cu limba şi ţine-le pe cât posibil relaxate, pentru a creea efectul de buze moi şi umede şi fără ca iubitul tău să îşi facă griji de contactul cu dinţii.

Mai apoi, mişcă-te sus-jos în aceeaşi manieră de două, trei ori şi opreşte-te pentru a-i oferi nişte săruturi franţuzeşti bine plasate, de-a lungul penisului.

După ce alternezi de câteva ori mişcările ferme cu săruturi, rămâi doar pe stimularea fermă. Acum e momentul să înveţi cum să îţi foloseşti mâinile şi limba pentru a-l aduce foarte aproape de orgasm.

4.  Cum îl aduci aproape de orgasm

Începe să te mişti, ţinând buzele în aceeaşi manieră. În plus, foloseşte-te de ambele mâini şi îţi va fi recunoscător. Pe una o plasezi la baza penisul, accentuând modul în care îl stimulezi cu gura, în timp ce pe cealaltă o mişti când pe coapse, sau muşchii fesieri, când în jurul testiculelor. Cât despre limbă, sexologul Tracey Cox te sfătuieşte să o roteşti în jurul penisului său, concentrându-te pe partea superioară, dar mai ales pe frenulum (pliul de piele foarte sensibil care uneşte capul penisului şi corpul penisului). O astfel de stimulare îl va aduce foarte aproape de orgasm, în foarte scurt timp!

5. Iată cum îi place să îl stimulezi în timpul orgasmului

Cum îţi dai seama că e aproape de orgasm? Pielea scrotului se strânge, iar respiraţia lui se înteţeşte. Din acest moment înseamnă că tot ceea ce faci este perfect, aşa că nu schimba tehnica. Cât despre orgasm, ai mai multe variante la dispoziţie, în funcţie de preferinţele tale. Dacă nu vrei să ai contact cu sperma sa, mizează pe faptul că bărbaţii sunt uşor incitaţi de stimuli vizuali, deci invită-l să ejaculeze într-o manieră provocatoare. Locaţia rămâne la alegerea voastră.

În cazul în care contactul cu sperma nu reprezintă o problemă pentru tine şi vrei să mergi până la capăt cu partida de sex oral, va aprecia dacă te preocupi de capul penisului său în timpul ejaculării şi foloseşti una dintre mâini pentru corpul penisului.

Află cum să transformi sexul oral făcut lui într-o plăcere pentru tine!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!