5 exerciţii de respiraţie pentru sex intens

De Stela Moisescu pe

Pentru a trăi senzaţii mai intense în dormitor este important să ştii cum să respiri. Respiraţia accelerată este cel mai evident semn al excitării şi singurul pe care…
… îl poţi controla conştient. Nu poţi auzi sau vedea cu ochiul liber cum se înteţesc bătăile inimii sau cum se vascularizează zona ta genitală. La fel, nu poţi controla semne ale excitării precum lubrifierea, erecţia sau întărirea sfârcurilor.

Modul în care respiri este uşor de recunoscut când eşti excitată şi uşor de manipulat, totul pentru o viaţă sexuală mai bună!

Terapeutul Kendra precizează că o respiraţie corectă în timpul sexului îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, sporind senzaţiile de plăcere pe care le simţi la clitoris sau vigoarea erecţiei iubitului tău. Totodată, exerciţiile de respiraţie realizate în doi promit să revigoreze şi relaţia de cuplu!

Cum respiri corect în timpul sexului

Pentru a te bucura şi tu de avantaje trebuie să înveţi să respiri corect în timpul sexului!

Când sunteţi foarte excitaţi, tindeţi să respiraţi sacadat, iregulat şi superficial, totul acompaniat de oftături şi gemete de diverse intensităţi. Şi dacă respiri cu frenezie în timpul sexului, când atingi orgasmul tinzi să îţi ţii respiraţia. Acest mod de a respira este caracteristic tuturor oamenilor şi se petrece instinctiv, precizează doctorul Barbara Bartlik.

1. Cum să respiri, dacă vrei un orgasm mai intens:

Ea te sfătuieşte să ignori instinctele şi să domoleşti modul în care respiri în timpul sexului. În mod deliberat, încetineşte respiraţia pe măsură ce te exciţi tot mai tare, inspiră adânc şi expiră lent, căci aşa laşi să se acumuleze mai multă plăcere, iar orgasmul de la final va fi mult mai intens.

2. Cum să respiri, dacă vrei să te exciţi:

Vrei să îţi vină repede cheful de sex? Încearcă această tehnică solo: stai pe spate şi respiră, încercând să îţi imaginezi aerul cum intră şi iese pe căile nazale. Când te simţi relaxată, mergi cu imaginaţia mai departe… Imaginează-ţi cum aerul inspirat ajunge la zona ta intimă, cum îţi trezeşte simţurile şi te umple cu energie. Acest exerciţiu de respiraţie reuşeşte să îţi inteţească circulaţia sângelui în zona genitală, favorizând starea de excitare.

Specialiştii îţi mai propun să inspiri adânc când stai deasupra iubitului şi să prelungeşti un pic expiraţia când stai culcată pe spate.

Citeşte alte trei exerciţii de respiraţie pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2