Cum să NU îi faci sex oral

De Adina Radu, pe
Sex

Până acum am tot dat sfaturi despre cum să îi faci un sex oral grozav, ce trucuri să foloseşti şi toate cele. Dar cred că e important să ştii şi ce să eviţi atunci când îţi satisfaci iubitul în acest fel, mai ales că este vorba de o zonă foarte sensibilă şi foarte importantă pentru el.

În primul şi în primul rând…

Nu folosi dinţii! Chiar dacă tu crezi că El va avea parte de senzaţii noi, aparatul lui genital este foarte sensibil şi poate fi rănit foarte uşor. Nu vrei să faci asta, aşa că cel mai bine evită să-ţi foloseşti dinţii în timp ce îi faci sex oral.

Nu râde

Atunci când îi dai chiloţii sau boxerii jos şi îţi vine să râzi – chiar dacă este un râs nervos, cauzat de emoţii, sau nu are legătură cu ceea ce urmează să se întâmple – abţine-te. Iubitul se va inhiba imediat şi probabil nu va mai vrea să-i faci sex oral prea curând.

Nu te holba

E incitant ca atunci când îi iei penisul în gură să-i mai arunci câte o privire, dar ştii vorba aceea, ce-i prea mult strică. Nu te holba la el, o să strici tot efectul plăcut al actului.

Termină ce-ai început

Dacă tot te-ai apucat de o treabă, du-o până la capăt. Sau dacă nu vrei ca actul să se termine cu sexul oral, măcar nu îi face asta un timp foarte scurt, ci dă-i ocazia să se bucure mai mult.

Gura uscată?

Ca şi în lipsa lubrifierii, mai bine bea un pahar cu apă sau cu ceai înainte să-i faci sex oral. Dacă îi faci asta cu gura uscată, pielea va începe să-l usture – o senzaţie foarte neplăcută pentru organul lui foarte sensibil.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!