De ce plătesc bărbaţii pentru sex?

De DinDragoste.unica.ro pe
Sex

Chiar dacă este greu de crezut, sunt mulţi bărbaţii care apelează la servicii de sex contra cost. Studiile arată că 70% dintre reprezentanţii sexului tare au recurs la această soluţie cel puţin o dată în viaţă.
Este riscant, ilegal şi împotriva codurilor morale ale societăţii în care trăim. Şi totuşi o fac. Iată câteva motive pentru care bărbaţii apelează la prostituate pentru a-şi satisface nevoile sexuale.

Libertatea de a nu se implica emoţional

Sunt destui bărbaţi care îşi dau seama că, pentru o femeie, sexul poate fi mare lucru. Din motivul ăsta, pentru a evita să rănească sau să se implice într-o relaţie, preferă să plătească pentru a face sex cu o străină. Nu au explicaţii de dat dacă după ce se întâmplă, se ridică şi pleacă, văzându-şi de viaţa lor ca şi până atunci. Nu trebuie să se teamă că vor răni o femeie, care poate înţelege că raportul sexual înseamnă şi sentimente din partea partenerului. Prin apelarea la prostituate, bărbatul este scutit de un contact ulterior cu partenera.

Diversificare

Barbaţii sunt dispuşi să plătească pentru sex de dragul diversificării. Dacă sunt într-o relaţie de multă vreme, monotonia îi poate împinge să încerce ceva nou. Şi unde altundeva e mai uşor să gaseşti aşa ceva?

Satisfacere deplină

Ai auzit de fetişuri sexuale? Reprezintă excitarea constantă pe care o resimt unele persoane la contactul sau la văzul unui lucru de care se simt atraşi. Unele dintre ele pot fi foarte ciudate. Dacă partenera refuză să îndeplinească fanteziile bărbatului, din diferite motive, aceştia se pot simţi tentaţi să plătească pentru a fi cu totul satisfăcuţi în plan sexual. Unii dintre ei spun că apelează la servicii de acest fel tocmai din cauză că vor să evite să îşi jignească partenerele cu fanteziile pe care le au.

Citeşte mai multe pe Dindragoste.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro