Cele mai bune locuri în care să îi faci sex oral

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:25
Sex

În baie, la petrecere

Dacă sunteţi la o petrecere, iar atmosfera nu este tocmai distractivă, vă puteţi retrage pentru câteva minute la toaletă. Ideal ar fi să mergeţi pe rând, ca să nu atrageţi atenţia asupra voastră, şi să staţi doar câteva minute. Din nou, este incitant când ştii că timpul este limitat şi în orice moment puteţi fi prinşi, aşa că viteza este cheie!

Sub birou


Pentru cuplurile foarte îndrăzneţe, un alt loc foarte excitant este sub biroul de la locul de muncă. Desigur, nu vrei să faci asta când este toată lumea la serviciu, ci spune-i iubitului să rămână peste program ca apoi să vă puteţi distra fără să îşi pună locul de muncă în pericol. Nu uitaţi să verificaţi dacă sunt camere video în zonă şi dacă el are posibilitatea să încuie uşa cu cheia. În timp ce el stă la birou, tu te ascunzi dedesubt şi mai departe ştii ce ai de făcut!
Cele mai bune locuri în care să îi faci sex oral

În camera ta, când sunteţi în vizită la părinţi

Cei mai mulţi părinţi vor păstra dormitoarele copiilor aproape intacte după ce aceştia pleacă de acasă, iar dacă tu încă ai camera din adolescenţă, de ce să nu faci o excursie înapoi în timp, dar de data aceasta alături de iubitul tău? De câte ori n-ai visat să fii cu iubitul tău la tine în cameră, fără să intervină şi părinţii…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!