Cele mai bune locuri în care să îi faci sex oral

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:25
Sex

Majoritatea bărbaţilor adoră sexul oral, însă faptul că îi faci nu este totul. Ca să fie o partidă reuşită ai nevoie şi de locul potrivit. Află despre ce este vorba!

Pe acoperişul unui bloc

Poate iarna nu este cel mai indicat anotimp să mergeţi pe acoperişul blocurilor, însă în toate celelalte trei sezoane el poate avea parte de o privelişte de neuitat, alături de senzaţii de neuitat pentru amândoi. Aveţi, însă, grijă să nu faceţi prea multă gălăgie, ca să nu vă treziţi şi cu o amendă de la autorităţi.

În maşină

Dacă el este cel care conduce, o adevărată provocare pentru el ar fi să îi faci sex oral în timp ce sunteţi în maşină. Ideal ar fi să faci asta la drum lung şi nu când sunteţi în trafic şi sunt multe maşini pe drum. Dar dacă vreţi ceva „static” alegeţi un loc ferit de ochii privitorilor, iar bancheta din spate este cea mai bună alegere pentru comoditatea amândurora.

În lift

Lifturile pot fi blocate, iar ca provocare va trebui să îi faci sex oral atât de bine încât să termine rapid, fără ca locuitorii blocului să îşi dea seama de ce se întâmplă în scara lor. Desigur, nu mergeţi în blocul în care locuiţi pentru că cine ştie cu ce vecin vă întâlniţi şi apoi aveţi de… dat explicaţii.
Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!