Semne că e un bărbat adevărat, nu băiețelul mamei

De Diana Zagrean, pe
Când cunoști un bărbat, nu știi niicodată dacă sub masca de macho sau stilul elegant se ascunde sau nu un băiețel speriat, care fuge la mămica imediat cum dă de greu. Vezi care sunt acele semne secrete că e un bărbat adevărat, nu băiețelul mamei.

Comunicare

Băieții evită discuțiile neconfortabile și pe care le văd ca preludiu la o potențială ceartă, în timp ce bărbații adevărați știu să comunice și nu se tem să-și spună părerea atunci când intuiesc că nu vei fi de acord.

Implicare

Băiatul mamei vrea doar ”să se combine”, fără prea multă implicare, în timp ce un bărbat adevărat investește timp și energie înb relație, chiar dacă nu are garanții.

Viitor

Băiatul mamei trăiește clipa, refuză să se gândească ce o să facă peste câțiva ani și este genul care spune că ”este prea tânăr” să facă una sau alta. Un bărbat adevărat nu numai că are un plan, dar tot ce face este parte dintr-o strategie de a atinge următorul țel.

Femei puternice

Băieții ”nedospiți” sunt intimidați și se enervează când sunt lângă o femeie inteligentă, puternică, sau care are destulă personalitate. Un bărbat adevărat nu numai că se laudă cu tine, dar știe să te pună în valoare și se simte inspirat de forța ta.

Sursa foto bărbat sexy plajă: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!