Primele semne că relaţia ta nu se îndreaptă în direcţia potrivită

De Amelia Matei, pe

Totul începe cu lipsa comunicării… apoi se instalează rutina şi, cât ai clipi, îţi dai seama că relaţia voastră nici măcar nu mai seamănă cu relaţia pe care o aveaţi la început. Iată care sunt şi celelalte semne că relaţia ta nu se îndreaptă în direcţia potrivită:
Nu mai aveţi timp pentru voi

Pe măsură ce trece timpul, joburile devin mai solicitante, apar şi alte responsabilităţi, iar orele pe care le petreceaţi împreună par acum minute.

Nu mai faceţi sex aşa cum obişnuiaţi

Nopţile pline de pasiune de altă dată sunt acum amintiri. Vă grăbiţi, găsiţi scuze sau pur şi simplu nu mai aveţi chef…

Nu vă mai străduiţi să vă faceţi unul altuia pe plac

Îţi aminteşti la început cât încercai să faci totul perfect, pentru ca iubitul tău să fie mulţumit de fiecare detaliu? Dintr-o dată lucrurile s-au schimbat şi ţie nu-ţi mai pasă atât de mult de detalii… nici măcar de felul în care arăţi atunci când el ajunge seara acasă.

Nu vă mai faceţi surprize

Poate că tu îl aşteptai cu cina, iar el îţi cumpăra flori în fiecare duminică… Dacă totul s-a transformat într-o amintire frumoasă e clar că lucrurile nu mai merg foarte bine între voi.

Nu vă mai împărtăşiţi secrete

Îi spuneai totul, iar el ţi se confesa în fiecare seară. Acum abia dacă mai vorbiţi, iar atunci când o faceţi ajungeţi inevitabil să vă certaţi din motive stupide.

Aţi ajuns să vă faceţi vacanţele separat

La început a fost doar o scuză din partea ta… chiar voiai să evadezi cu fetele undeva, dar ţi-ai dat seama că în acea vacanţă te-ai distrat cel mai mult din ultimii ani… Aşa că vacanţele separate au continuat.

Vă certaţi des, din motive stupide

Certurile apar din prostii… el a lăsat cămaşa aruncată pe canapea, tu ai cheltuit cam mulţi bani pe noua rochie. În trecut totul s-ar fi finalizat cu o partidă fierbinte de sex. Acum tu stai bosumflată în dormitor, iar el se uită la televizor în sufragerie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!