Ora naşterii îţi spune cum eşti într-o relaţie

De Stela Moisescu pe

Ştiai că orice relaţie de cuplu este influenţată de orele la care s-au născut ambii parteneri? Ora naşterii îşi pune şi ea amprenta, alături de semnul zodiacal,…
…asupra personalităţii tale. În funcţie de ora naşterii tale, ai intrat sub influenţa unei anumite planete, alta faţă de cea care îţi indică zodia în care te-ai născut, potrivit sex-astrology.com.

Iată ce planetă îţi guvernează viaţa sentimentală în funcţie de ora naşterii şi vezi cum te influenţează ea în relaţia cu partenerul. Compară ora naşterii tale cu ora naşterii lui pentru a descoperi şi cât de compatibili sunteţi!

De la 0:00 până la 2:00

Îţi place să experimentezi în orice relaţie şi eşti o fire deschisă, care nu ascunde nimic faţă de nimeni. Te atrag persoanele active şi sociabile şi nu te vezi stabilindu-te lângă cineva prea calm şi calculat. Pentru a evita probleme amoroase ar trebui să aduci un pic de discreţie în viaţa de cuplu.

De la 2:00 până la 4:00

Eşti sub influenţa planetei Venus, aşa că tu cauţi plăcerea şi frumuseţea în orice relaţie. O întâmplare banală se poate transforma într-o aventură plină de romantism, pentru că tu ştii cum să fructifici orice ocazie. Ai nevoie din partea partenerului de cuplu de multă atenţie. Trebuie să îţi arate prin gesturi mici că te iubeşte, pentru a te simţi împlinită.

De la 4:00 până la 6:00

Eşti influenţată de planeta Marte, aşa că eşti o persoană directă şi plină de vitalitate. Îţi doreşti mai degrabă pe cineva care să te asculte şi să te tempereze. Crezi cu tărie în suflete pereche şi vei găsi fericirea lângă cineva care ştie cum să te motiveze, dar care îţi tolerează în acelaşi timp momentele de impulsivitate.

De la 6:00 până la 8:00

Neptun este planeta care te influenţează şi îţi oferă o mare putere de sacrificiu în relaţia cu persoana iubită. Deşi dăruieşti totul, te pricepi să păstrezi o notă de mister, pentru că acţionezi de multe ori în mod imprevizibil, bazându-te doar pe intuiţie, nu pe logică. De aceea, celălalt simte că trăieşti totul cu multă intensitate.

De la 8:00 până la 10:00

Te guvernează planeta Uranus, ceea ce înseamnă că la prima vedere pari o prezenţă unică. Cei din jurul tău sunt captivaţi de căldura ta sufletească şi puterea de înţelegere. Eşti o fire prietenoasă, care reuşeşte să cucerească multe inimi. Ai o fire independentă şi e foarte important ca atunci când te implici într-o relaţie, să existe în primul rând prietenie, şi mai apoi pasiune.

De la 10:00 până la 12:00

Tu te afli sub influenţa planetei Saturn, ceea ce te face uşor sceptică când vine vorba de iubire. Preferă să păstrezi distanţa, până când te asiguri că cel de lângă tine are intenţii curate. Eşti perfect conştientă că o relaţie te afectează pe toate planurile, de aceea cauţi pe cineva cu care să rezonezi şi în plan profesional şi intelectual.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO