Ce să nu crezi niciodată, după ce te-a înşelat!

De Sandra S., pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 11:35

Poate nu te aştepţi ca iubitul tău să te înşele, dar fii sigură că nici el nu se aşteaptă la un astfel de gest. Şi dacă ai trecut o dată sau de mai multe ori prin astfel de situaţii, ajungi să crezi că ştii totul despre infidelitate, când de fapt nu ai de unde să cunoşti adevărul. Află ce nu ar trebui să crezi, după ce el te-a înşelat:

Dacă a înşelat în trecut, sigur te va înşela şi pe tine

Cu siguranţă ai auzit şi tu acest lucru: dacă a fost infidel în alte relaţii, sigur va fi şi în relaţia cu tine. De fapt, în multe dintre cazuri, o astfel de întâmplare are loc o singură dată şi atât. Ceea ce se întâmplă la sfârşitul aventurii poate distruge o relaţie sau o poate duce pe un curs de echilibru.

Bărbaţii infideli au aventuri în mod intenţionat

Adevărul este că se întâmplă exact invers: nimeni nu caută o aventură în afara relaţiei sale, ci pur şi simplu, fără să se aştepte, se simt atraşi de o altă persoană. Ceea ce fac mai departe cu aceste sentimente este important: va călca strâmb sau îţi va rămâne fidel? Aventurile încep de obicei de la o relaţie de prietenie, în care intră şi factorul intimitate şi de aici poate porni o adevărată relaţie de cuplu.

Un bărbat este infidel pentru că vrea să facă mai mult sex

Şi în acest caz ajungem să credem lucruri greşite: atât femeile, cât şi bărbaţii, ajung în situaţia de a-şi înşela partenerii nu pentru că vor mai mult contact sexual, ci pentru că găsesc o nouă legătură emoţională satisfăcătoare, ceva ce nu au cu partenerul de viaţă.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!