6 minciuni acceptate în orice cuplu

De Stela Moisescu, pe

Bărbaţii nu vor să ştie chiar tot! Întrebat dacă există situaţii în care ar prefera să fie minţit de iubita lui, Bogdan îmi răspunde că „teoretic nu, practic da.” Într-adevăr, aproape orice bărbat…
… susţine că îşi doreşte o parteneră de cuplu care să spună adevărul, dar de la onestitate până la a dezvălui cele mai inconfortabile adevăruri e cale lungă, cel puţin pentru cei patru bărbaţi pe care i-am intervievat.

Iată şase situaţii în care minciuna scuzabilă este o soluţie mai bună decât adevărul, potrivit reprezentanţilor sexului masculin!

1. Ai mimat orgasmul toată relaţia voastră

Alex îşi aminteşte că a urmărit un episod din serialul Sex and the City cu iubita lui, episod în care Miranda îi spunea unui bărbat că a mimat întotdeauna orgasmul cu el. Alex îşi aminteşte că atunci i s-a părut foarte  „…stupidă faza. Putea să îl înveţe ce şi cum să facă, fără să îl mai şi umilească.” Ce concluzie poţi trage? Decât să te axezi pe negativul unei situaţii, mai bine îi propui iubitului tău soluţiile salvatoare. Abia atunci când e reticent să acţioneze în direcţia propusă de tine, îi poţi prezenta gravitatea situaţiei.

2. Eşti în relaţii bune cu fostul

Ionuţ şi Bogdan îmi pomenesc amândoi sintagma  „fostul iubit” şi spun că nu vor să afle atâtea detalii precum oferă uneori femeile. De exemplu, dacă tu îi mărturiseşti că eşti în relaţii bune cu fostul (cu care ai avut o relaţie serioasă, urmată, eventual, de o despărţirte dureroasă), crezi că îi laşi impresia că eşti o femeie matură, care a trecut peste. În realitate actualul tău crede exact opusul. „Am avut o iubită care mi-l mai menţiona din când în când pe fostul ei iubit. În acele momente mă enerva faptul că încă se mai gândeşte la el, dar alegeam să nu îi zic nimic”, povesteşte Ionuţ.

3. Când îţi face o surpriză plăcută, dar neinspirată

Alex  mai mărturiseşte că o altă situaţie în care ar vrea să  „nu i se spună tot adevărul” este cea în care îi face o surpriză iubitei lui, dar nu face o alegere inspirată. „E greu, mai ales la începutul unei relaţii, atunci când nu vă cunoaşteţi foarte bine, dar vrei să o impresionezi.” Întrebat la ce surprize se referă, Alex spune că doar gestul contează, poate fi vorba atât de un cadou neinspirat de ziua ei, cât şi de o partidă de sex oral prestată mai stângaci. Ideal ar fi să fii mai gentilă cu iubitul tău în acea perioadă de la început şi să te axezi pe ce ţi-ai dori de la el, nu pe ce primeşti greşit.

Află alte trei minciuni scuzabile în cuplu pe următoarea pagină.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2