Sex: Top 5 sporturi care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

De Adina Radu pe

Vrei să ai parte de partide mai multe şi mai bune? Trebuie să faci cât mai multă mişcare. Iată ce antrenamente ai putea face, pentru o viaţă sexuală mai bună ca până acum:
Vrei să rezişti mai mult?
Ţi s-a întâmplat vreodată să nu mai poţi continua partida de sex cu iubitul tău pentru că pur şi simplu ai obosit? Dacă nu eşti în formă, nici partidele voastre nu sunt „în formă”, iar lipsa de exerciţii fizice face un deserviciu vieţii tale intime. Ca să rezolvi problema, ar trebui să ai câteva şedinţe de exerciţii fizice de mare intensitate. De exemplu, când mergi la sală, sari pe banda de alergat sau pe bicicletă şi în mai multe intervale de câte 30 de secunde aleargă sau pedalează cât de repede poţi. Repetă exerciţiul de 10 ori şi fă asa de două ori pe săptămână.
Vrei să încercaţi poziţii dificile?
Poate nu vrei chiar să-ţi pui un picior peste cap, în timp ce atârni cu celălalt de tavan, dar dacă nu eşti destul de elastică, puteţi rata destul de multe poziţii distractive în pat. Pentru asta ai nevoie să mergi la pilates. Acest sport te face mai elastică, dar şi mai puternică fizic, îţi tonifiază muşchii fesieri, abdomenul şi spatele, astfel că vei arăta şi mai sexy.
Vrei orgasm mai intens?
Ca să ai orgasm mai puternic în timpul partidelor de sex (sau singură) ai nevoie de muşchi pelvini puternici. Poţi face exerciţii Kegel pentru a îndrepta situaţia sau, dacă vrei să îţi lucrezi tot corpul, poţi merge la yoga…

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2